Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie C.10 [del]
  • Stadion: HAPPINESS
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 16910
Total Confusion UTD dinamo gillo
Eclipse 3ATT Tactiek Test_3
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
50.8 gemiddelde waardering 62.2
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Scremato verovert de bal door een tackle van achteren. Scremato probeert naar een medespeler te passen. Chávez is nu in balbezit. Klungelig pakt Montaner de bal. Montaner schiet op doel. Alessandroni bokst de bal weg.

12e minuut.
Chávez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Caporale de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mora Sánchez zal de hoekschop nemen. Scremato springt en kopt de bal. Alessandroni bokst de bal weg.

18e minuut.
Tamayo speelt de bal door. Caporale geeft een hoge lob. Tuomivuo kopt de bal weg. Dubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubicki schiet op doel. Passarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Klungelig pakt Tamayo de bal. Tamayo geeft een hoge lob. Taverna heeft problemen om de bal te vangen. Montaner is nu in balbezit. Montaner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Crawford heeft problemen om de bal te vangen. Crawford geeft de bal voor. Tuomivuo kopt de bal weg. Daar is Dubicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Caporale geeft een lange en hoge pass. Olivera heeft problemen om de bal te vangen. Chávez is nu in balbezit. Chávez geeft de bal voor. Montaner maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

34e minuut.
Czapiga probeert naar een medespeler te passen. Crawford rent richting de bal. Crawford geeft de bal voor. Dubicki is nu in balbezit. Dubicki schiet op doel. Passarini bokst de bal weg.

36e minuut.
Dubicki rent richting de bal. Tuomivuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubicki is nu in balbezit. Tuomivuo rent richting de bal. Tuomivuo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Czapiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiga passt de bal in één keer door. Rako is nu in balbezit. Rako geeft een hoge lob. Dubicki krijgt zijn hoofd ertegen. Passarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Montaner is nu in balbezit. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontanella onderschept slim de pass. Montaner verovert de bal door een tackle van achteren. Montaner schiet op doel. Alessandroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Confusion UTD 58%, dinamo gillo 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Total Confusion UTD - dinamo gillo 0:0

47e minuut.
Lagrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rako verovert de bal door een tackle van achteren. Rako passt de bal in één keer door. Dubicki is nu in balbezit. Dubicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Fontanella kopt de bal weg. Klungelig pakt Scremato de bal. Fontanella is nu in balbezit. Montaner onderschept slim de pass. Montaner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Bărzoi met een snelle inworp. Tamayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czapiga krijgt een gele kaart. Tamayo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tamayo kan niet meer verder spelen. Sitniewski komt het veld opgelopen. Bărzoi met een snel genomen vrije trap. Montaner kopt de bal weg. Klungelig pakt Taverna de bal. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
de Bartolo kopt de bal weg. Ingorov rent richting de bal. Met opzet legt Tuomivuo zijn tegenspeler op de grond. Ingorov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ingorov kan niet meer verder spelen. Ataman komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Czapiga onderschept slim de pass. Czapiga geeft de bal voor. Tuomivuo rent richting de bal. Tuomivuo haalt uit met een fantastische trap. Passarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - dinamo gillo 0:1

58e minuut.
Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bartolo onderschept slim de pass. de Bartolo probeert naar een medespeler te passen. Dubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubicki haalt uit met een fantastische trap. Passarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Dubicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. da Batera komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Rako is nu in balbezit. Rako geeft een lange en hoge pass. Ataman rent richting de bal. da Batera is nu in balbezit. da Batera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Mora Sánchez kopt de bal weg. Daar is Fontanella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Total Confusion UTD - dinamo gillo 1:1

68e minuut.
Czapiga geeft een hoge lob. Ataman heeft problemen om de bal te vangen. Tuomivuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomivuo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - dinamo gillo 1:2

75e minuut.
Rako is nu in balbezit. Rako speelt de bal door. Tuomivuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomivuo schiet op doel. Passarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - dinamo gillo 1:3

78e minuut.
Rako rent richting de bal. Rako passt de bal in één keer door. da Batera is nu in balbezit. da Batera schiet op doel. Passarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - dinamo gillo 1:4

81e minuut.
Bărzoi probeert de bal aan de voet te houden. Rako is nu in balbezit. Rako speelt de bal door. Tuomivuo rent richting de bal. Tuomivuo haalt uit met een fantastische trap. Passarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Barbé bereikt de bal nog maar net als eerste. da Batera verovert de bal door een tackle van achteren. Tuomivuo is nu in balbezit. Tuomivuo draait met de bal, schiet en ... Passarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - dinamo gillo 1:5

89e minuut.
Montaner kan de bal niet met de borst controleren. Taverna met een sublieme pass. Czapiga met een sublieme pass. Tuomivuo rent richting de bal. Tuomivuo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Confusion UTD 65%, dinamo gillo 35%.
Total Confusion UTD - dinamo gillo 1:5