Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo gillo Total Confusion UTD
Test_3 Tactiek Eclipse
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 49.4
very good Schieten solid
excellent Passen adequate
good Verdedigen very good


3e minuut.
Mora Sánchez geeft een lange en hoge pass. Inworp. de Bartolo met een snelle inworp. Rako geeft een hoge lob. Tuomivuo krijgt zijn hoofd ertegen. Passarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Ataman probeert naar een medespeler te passen. Crawford is nu in balbezit. Crawford geeft een lange en hoge pass. Tuomivuo rent richting de bal. Tuomivuo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Lagrini speelt de bal door. Klungelig pakt Bărzoi de bal. Bărzoi passt de bal met de wreef. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez draait met de bal, schiet en ... Alessandroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Dubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingorov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dubicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tuomivuo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Passarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - Total Confusion UTD 1:0

44e minuut.
Mora Sánchez kopt de bal weg. de Bartolo probeert naar een medespeler te passen. Barbé heeft problemen om de bal te vangen. Tuomivuo is nu in balbezit. Tuomivuo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo gillo 35%, Total Confusion UTD 65%.
dinamo gillo - Total Confusion UTD 1:0

46e minuut.
Tamayo komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Czapiga kopt de bal weg. Dubicki is nu in balbezit. Tuomivuo rent richting de bal. Tuomivuo schiet op doel. Passarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tuomivuo is nu in balbezit. Lagrini verovert de bal door een tackle van achteren. Lagrini geeft een lange en hoge pass. Scremato is nu in balbezit. Scremato geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Rako is nu in balbezit. Daar is Rako, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rako probeert naar een medespeler te passen. Dubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo gillo 37%, Total Confusion UTD 63%.
dinamo gillo - Total Confusion UTD 1:0