Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vinceremoiltricolor SS Castello
NAZIONALE523 Tactiek 4_4_2_ele
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
54.9 gemiddelde waardering 59.4
formidabel Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


1e minuut.
Yollu geeft een lange en hoge pass. Vehkakorpi kopt de bal weg. Beştea met een sublieme pass. Daar is Huygelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huygelen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Padovano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Romaniello de bal. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres haalt uit met een fantastische trap. Prates werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - SS Castello 0:1

8e minuut.
Vehkakorpi geeft de bal voor. Goritsas kopt de bal weg. Medves rent richting de bal. Cáceres verovert de bal door een tackle van achteren. Cáceres haalt uit met een fantastische trap. Prates bokst de bal weg.

13e minuut.
Huygelen heeft problemen om de bal te vangen. Giampaoli onderschept slim de pass. Giampaoli passt de bal met de wreef. Goritsas rent richting de bal. Goritsas schiet op doel. Prates bokst de bal weg.

15e minuut.
Goritsas is nu in balbezit. Romaniello begaat een overtreding. Goritsas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giampaoli komt bij de bal en schiet. Kelly probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goritsas rent richting de bal. Goritsas draait met de bal, schiet en ... Prates kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Romaniello raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nikakis komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Padovano met een sublieme pass. Goritsas rent richting de bal. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Goritsas onderschept slim de pass. Goritsas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Salernitano is nu in balbezit. Beştea onderschept slim de pass. Beştea met een sublieme pass. Maragnani rent richting de bal. Maragnani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Huygelen is nu in balbezit. Huygelen draait met de bal, schiet en ... Wandervogel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vinceremoiltricolor - SS Castello 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 50%, SS Castello 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vinceremoiltricolor - SS Castello 1:1

53e minuut.
MacCurrach geeft een lange en hoge pass. Sonet heeft problemen om de bal te vangen. Huygelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huygelen schiet op doel. Wandervogel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - SS Castello 2:1

61e minuut.
Kelly is nu in balbezit. Kelly geeft de bal voor. Majellaro speelt de bal door. Huygelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huygelen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Kelly geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salernitano met de inworp. Carosone geeft een lange en hoge pass. Goritsas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ciobanu geeft een hoge lob. Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Beştea met een sublieme pass. Huygelen rent richting de bal. Huygelen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Carosone probeert naar een medespeler te passen. Giampaoli rent richting de bal. Giampaoli geeft een hoge lob. Goritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Goritsas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salernitano zal de hoekschop nemen. Goritsas is nu in balbezit. Varinauskas onderschept slim de pass. Cáceres onderschept slim de pass. Cáceres haalt uit met een fantastische trap. Prates verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 42%, SS Castello 58%.
vinceremoiltricolor - SS Castello 2:1