Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SS Castello vinceremoiltricolor
4.3.2.1 Tactiek NAZIONALE523
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
58.1 gemiddelde waardering 64.6
goed Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


22e minuut.
Carosone geeft de bal voor. Waśko kopt de bal weg. Altınsoy probeert naar een medespeler te passen. Goritsas rent richting de bal. Goritsas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Huygelen rent richting de bal. Vehkakorpi onderschept slim de pass. Maragnani is nu in balbezit. Maragnani schiet op doel. Wandervogel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - vinceremoiltricolor 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Castello 43%, vinceremoiltricolor 57%.
SS Castello - vinceremoiltricolor 0:1

47e minuut.
Việt Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Huygelen verovert de bal door een tackle van achteren. Beştea is nu in balbezit. Beştea haalt uit met een fantastische trap. Wandervogel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Inworp. Yollu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beştea is nu in balbezit. Beştea geeft een hoge lob. Maragnani springt en kopt de bal. Wandervogel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Padovano rent richting de bal. Waśko probeert naar een medespeler te passen. Romîndaş geeft de bal voor. Huygelen is nu in balbezit. Huygelen haalt uit met een fantastische trap. Wandervogel bokst de bal weg.

64e minuut.
Sonet geeft de bal voor. Romîndaş kopt de bal weg. Huygelen is nu in balbezit. Huygelen draait met de bal, schiet en ... Maragnani probeert de bal aan de voet te houden. Wandervogel bokst de bal weg. Debleke bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani verovert de bal door een tackle van achteren. Maragnani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Padovano is nu in balbezit. Waśko verovert de bal door een tackle van achteren. Goritsas is nu in balbezit. Goritsas haalt uit met een fantastische trap. Prates werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SS Castello - vinceremoiltricolor 1:1

74e minuut.
Klungelig pakt Ciobanu de bal. Ciobanu speelt de bal door. Maragnani rent richting de bal. Maragnani haalt uit met een fantastische trap. Wandervogel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - vinceremoiltricolor 1:2

82e minuut.
Daar is Carosone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maragnani. Maragnani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Castello 57%, vinceremoiltricolor 43%.
SS Castello - vinceremoiltricolor 1:2