Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TrInAcRiA dhanab
ctd-e Tactiek gruchtwo
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 7
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
67.5 gemiddelde waardering 55.5
formidabel Schieten solide
formidabel Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Goldenberg is nu in balbezit. Pikuła schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Goldenberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Goldenberg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tilincă maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cizmă passt de bal met de wreef. Goldenberg rent richting de bal. Goldenberg passt de bal met de wreef. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Újhelyi passt de bal zonder na te denken. Sighinolfi is nu in balbezit. Sighinolfi passt de bal in één keer door. Zwartkruis is nu in balbezit. Zwartkruis draait met de bal, schiet en ... Kuranty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Klungelig pakt Goldenberg de bal. Goldenberg passt de bal zonder na te denken. Tilincă rent richting de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Crainey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - dhanab 1:0

39e minuut.
Goldenberg geeft een lange en hoge pass. Aguirre met een sublieme pass. Goldenberg is nu in balbezit. Goldenberg geeft de bal voor. Svéd springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 46%, dhanab 54%.
TrInAcRiA - dhanab 1:0

48e minuut.
Goldenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pikuła. Goldenberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cizmă met een snel genomen vrije trap. Tilincă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - dhanab 2:0

53e minuut.
Goldenberg geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Volf de bal. Svéd is nu in balbezit. Svéd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - dhanab 3:0

64e minuut.
Sahnehäubchen passt de bal met de wreef. Cizmă speelt de bal door. Goldenberg is nu in balbezit. Goldenberg geeft de bal voor. Svéd maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cizmă kopt de bal weg. Svéd is nu in balbezit. Wierzbicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wierzbicki krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă passt de bal zonder na te denken. Sahnehäubchen probeert naar een medespeler te passen. Svéd rent richting de bal. Svéd schiet op doel. Crainey bokst de bal weg.

74e minuut.
Sahnehäubchen kopt de bal weg. Cizmă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sighinolfi. Sighinolfi krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Aguirre geeft een lange en hoge pass. Rogić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veter. Veter krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Aguirre geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goldenberg met de inworp. Cizmă geeft een lange en hoge pass. Tilincă maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Stasiak geeft een lange en hoge pass. Zwartkruis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Dan ... Strafschop! Dan krijgt een gele kaart. Zwartkruis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zwartkruis kan niet meer verder spelen. Dan geeft een lange en hoge pass. Miranda komt het veld opgelopen. Újhelyi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kuranty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - dhanab 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 39%, dhanab 61%.
TrInAcRiA - dhanab 3:1