Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dhanab TrInAcRiA
gruchtwo Tactiek ctd-e
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 70.5
solide Schieten uitmuntend
solide Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Klungelig pakt Volf de bal. Goldenberg rent richting de bal. Goldenberg speelt de bal door. Tilincă rent richting de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Klungelig pakt Zwartkruis de bal. Zwartkruis passt de bal in één keer door. Rogić is nu in balbezit. Rogić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - TrInAcRiA 1:0

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sahnehäubchen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguirre rent richting de bal. Svéd onderschept slim de pass. Svéd schiet op doel. Crainey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Svéd geeft een hoge lob. Volf bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă onderschept slim de pass. Tilincă schiet op doel. Crainey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dhanab - TrInAcRiA 1:1

20e minuut.
Sahnehäubchen is nu in balbezit. Sahnehäubchen met een sublieme pass. Goldenberg rent richting de bal. Goldenberg geeft een hoge lob. Svéd krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Goldenberg geeft de bal voor. Pikuła kopt de bal weg. Cizmă met een sublieme pass. Sahnehäubchen geeft een lange en hoge pass. Tilincă springt en kopt de bal. Crainey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Svéd bereikt de bal nog maar net als eerste. Svéd schiet op doel. Crainey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - TrInAcRiA 1:2

36e minuut.
Lodi passt de bal met de wreef. Sahnehäubchen rent richting de bal. Sahnehäubchen passt de bal zonder na te denken. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Goldenberg rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Volf. Goldenberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tilincă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Volf verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Goldenberg neemt de hoekschop. Tilincă springt en kopt de bal. Crainey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Wierzbicki geeft de bal voor. Inworp. Goldenberg met de inworp. Cizmă geeft een hoge lob. Tilincă rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - TrInAcRiA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dhanab 64%, TrInAcRiA 36%.
dhanab - TrInAcRiA 1:3

46e minuut.
Cizmă rent richting de bal. Cizmă passt de bal zonder na te denken. Goldenberg is nu in balbezit. Goldenberg geeft een hoge lob. Svéd springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - TrInAcRiA 1:4

54e minuut.
Goldenberg geeft de bal voor. Tilincă krijgt zijn hoofd ertegen. Svéd geeft een hoge lob. Escartín kopt de bal weg. Svéd probeert de bal aan de voet te houden. Crainey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stasiak controleert de bal met de borst. Svéd onderschept slim de pass. Svéd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - TrInAcRiA 1:5

58e minuut.
Újhelyi kopt de bal weg. Dan heeft problemen om de bal te vangen. Zwartkruis is nu in balbezit. Rogić rent richting de bal. Rogić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Escartín geeft een hoge lob. Rogić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Veter ... Strafschop! Rogić raakt geblesseerd tijdens het duel. Újhelyi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kuranty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Rogić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dan. Rogić raakt geblesseerd tijdens het duel. Escartín met een snel genomen vrije trap. Zwartkruis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - TrInAcRiA 2:5

80e minuut.
Cizmă rent richting de bal. Cizmă geeft de bal voor. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă schiet op doel. Paal!

82e minuut.
Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă passt de bal met de wreef. Goldenberg rent richting de bal. Goldenberg geeft een hoge lob. Svéd maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

85e minuut.
Znój onderschept slim de pass. Sahnehäubchen rent richting de bal. Sahnehäubchen speelt de bal door. Goldenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldenberg schiet op doel. Crainey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Sighinolfi probeert naar een medespeler te passen. Rogić is nu in balbezit. Rogić passt de bal in één keer door. Zwartkruis is nu in balbezit. Zwartkruis haalt uit met een fantastische trap. Kuranty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dhanab 53%, TrInAcRiA 47%.
dhanab - TrInAcRiA 2:5