Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amanita TrInAcRiA
Cesarea Tactiek ctd-e
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
66.8 gemiddelde waardering 69.9
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Altınkapı met een sublieme pass. Ora met een sublieme pass. Vukobratović rent richting de bal. Vukobratović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - TrInAcRiA 1:0

9e minuut.
Vukobratović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodi verovert de bal door een tackle van achteren. Lodi passt de bal in één keer door. Tilincă rent richting de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sahnehäubchen met een sublieme pass. Obitz geeft een lange en hoge pass. Svéd met een sublieme pass. Tilincă rent richting de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dan probeert de bal aan de voet te houden. Ora is nu in balbezit. Ora met een sublieme pass. Vukobratović heeft problemen om de bal te vangen. Vukobratović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sahnehäubchen passt de bal met de wreef. Cizmă rent richting de bal. Cizmă passt de bal zonder na te denken. Svéd rent richting de bal. Svéd schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Goldenberg is nu in balbezit. Goldenberg probeert naar een medespeler te passen. Cizmă rent richting de bal. Cizmă geeft een lange en hoge pass. Tilincă krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Svéd speelt de bal door. Goldenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldenberg geeft een hoge lob. Tilincă krijgt zijn hoofd ertegen. Abraldes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amanita - TrInAcRiA 1:1

37e minuut.
Goldenberg geeft een hoge lob. Dahms kopt de bal weg. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Abraldes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - TrInAcRiA 1:2

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goldenberg met de inworp. Cizmă geeft een hoge lob. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sahnehäubchen zal de hoekschop nemen. Goldenberg kopt de bal weg. Soria heeft problemen om de bal te vangen. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanita 56%, TrInAcRiA 44%.
Amanita - TrInAcRiA 1:2

46e minuut.
Feliú komt het veld opgelopen. Soiri komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Svéd is nu in balbezit. Cizmă speelt de bal door. Goldenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldenberg geeft een lange en hoge pass. Tilincă maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ora heeft problemen om de bal te vangen. Cizmă verovert de bal door een tackle van achteren. Cizmă speelt de bal door. Tilincă rent richting de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Goldenberg rent richting de bal. Goldenberg passt de bal in één keer door. Svéd bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă schiet op doel. Abraldes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Dan passt de bal zonder na te denken. Goldenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldenberg met een sublieme pass. Daar is Tilincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilincă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vukobratović rent richting de bal. Ghiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţulescu speelt de bal door. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Kuranty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vukobratović rent richting de bal. Vukobratović haalt uit met een fantastische trap. Kuranty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amanita - TrInAcRiA 2:2

62e minuut.
Walliser geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ora met een snelle inworp. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Soiri met een sublieme pass. Dan rent richting de bal. Ora onderschept slim de pass. Ora passt de bal met de wreef. Suárez rent richting de bal. Kuranty bokst de bal weg.

74e minuut.
Apaydın geeft de bal voor. Milanese verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ora geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suárez krijgt zijn hoofd ertegen. Kuranty bokst de bal weg.

76e minuut.
Altınkapı passt de bal zonder na te denken. Soiri geeft een lange en hoge pass. Ghiţulescu heeft problemen om de bal te vangen. Vukobratović is nu in balbezit. Vukobratović draait met de bal, schiet en ... Kuranty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milanese onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Izquierdo met een sublieme pass. Apaydın met een sublieme pass. Ghiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukobratović onderschept slim de pass. Vukobratović haalt uit met een fantastische trap. Kuranty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Walliser probeert naar een medespeler te passen. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă met een sublieme pass. Svéd is nu in balbezit. Svéd haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Goldenberg passt de bal met de wreef. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă passt de bal met de wreef. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ora met de inworp. Soiri kan de bal niet met de borst controleren. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanita 45%, TrInAcRiA 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Amanita - TrInAcRiA 2:2