Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo gillo vinceremoiltricolor
Test_3 Tactiek NAZIONALE523
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
62.6 gemiddelde waardering 62.6
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen solide


4e minuut.
de Bartolo rent richting de bal. de Bartolo passt de bal met de wreef. Rako rent richting de bal. Rako geeft de bal voor. Tuomivuo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Yollu onderschept slim de pass. Yollu passt de bal in één keer door. Huygelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huygelen haalt uit met een fantastische trap. Alessandroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - vinceremoiltricolor 0:1

31e minuut.
Maragnani speelt de bal door. de Bartolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huygelen onderschept slim de pass. Yollu is nu in balbezit. Yollu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. da Batera heeft problemen om de bal te vangen. MacCurrach bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt da Batera zijn tegenspeler op de grond. da Batera krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kesl rent richting de bal. Kesl met een sublieme pass. da Batera is nu in balbezit. da Batera haalt uit met een fantastische trap. Waśko probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
de Bartolo probeert naar een medespeler te passen. Kristal rent richting de bal. Kristal geeft de bal voor. Maragnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani draait met de bal, schiet en ... Alessandroni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo gillo 51%, vinceremoiltricolor 49%.
dinamo gillo - vinceremoiltricolor 0:1

50e minuut.
Beştea is nu in balbezit. Beştea geeft de bal voor. Maragnani kopt de bal weg. Huygelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huygelen draait met de bal, schiet en ... Alessandroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Waśko is nu in balbezit. Waśko passt de bal zonder na te denken. Beştea speelt de bal door. Maragnani rent richting de bal. Maragnani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Beştea met een sublieme pass. Yollu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yollu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Huygelen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
de Bartolo bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCurrach onderschept slim de pass. MacCurrach speelt de bal door. Huygelen is nu in balbezit. Huygelen schiet op doel. Alessandroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Rako onderschept slim de pass. Rako geeft een hoge lob. Waśko heeft problemen om de bal te vangen. Tuomivuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomivuo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Maragnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani passt de bal in één keer door. Taverna is nu in balbezit. Huygelen verovert de bal door een tackle van achteren. Huygelen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sălăjean onderschept slim de pass. Rako rent richting de bal. Rako speelt de bal door. Tuomivuo heeft problemen om de bal te vangen. Tuomivuo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Tuomivuo kopt de bal weg. da Batera probeert de bal aan de voet te houden. Nikakis rent richting de bal. da Batera is nu in balbezit. da Batera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rako is nu in balbezit. Rako passt de bal in één keer door. da Batera rent richting de bal. Tuomivuo rent richting de bal. Tuomivuo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Prates speelt de bal door. Maragnani kopt de bal weg. Huygelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huygelen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - vinceremoiltricolor 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo gillo 39%, vinceremoiltricolor 61%.
dinamo gillo - vinceremoiltricolor 0:2