Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vinceremoiltricolor dinamo gillo
NAZIONALE523 Tactiek Test_3
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
59.9 gemiddelde waardering 61.4
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Maragnani rent richting de bal. Fontanella rent richting de bal. Huygelen onderschept slim de pass. Maragnani is nu in balbezit. Maragnani haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - dinamo gillo 1:0

10e minuut.
Olivera speelt de bal door. Czapiga speelt de bal door. Rako bereikt de bal nog maar net als eerste. Rako geeft de bal voor. Lantzos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vinceremoiltricolor - dinamo gillo 1:1

13e minuut.
Beştea met een sublieme pass. Yollu rent richting de bal. Yollu geeft de bal voor. Huygelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huygelen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Fontanella de bal onder controle te krijgen. Yollu rent richting de bal. Olivera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yollu raakt geblesseerd tijdens het duel. Huygelen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Alessandroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Sălăjean kopt de bal weg. Beştea is nu in balbezit. Beştea passt de bal in één keer door. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Alessandroni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - dinamo gillo 2:1

27e minuut.
Caporale geeft een hoge lob. Rako rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sălăjean. Sălăjean krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Olivera passt de bal zonder na te denken. Czapiga speelt de bal door. Rako heeft problemen om de bal te vangen. Rako geeft de bal voor. Lantzos krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kristal met een snelle inworp. Maragnani rent richting de bal. Maragnani haalt uit met een fantastische trap. Alessandroni probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Beştea speelt de bal door. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bartolo begaat een overtreding. de Bartolo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 45%, dinamo gillo 55%.
vinceremoiltricolor - dinamo gillo 2:1

58e minuut.
de Bartolo speelt de bal door. Czapiga heeft problemen om de bal te vangen. Beştea maakt een afschuwelijke overtreding. Beştea krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Sălăjean verovert de bal door een tackle van achteren. Sălăjean probeert naar een medespeler te passen. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani is nu in balbezit. Maragnani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Beştea passt de bal in één keer door. Huygelen kan de bal niet met de borst controleren. Olivera rent richting de bal. Huygelen verovert de bal door een tackle van achteren. Huygelen schiet op doel. Alessandroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
MacCurrach passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tuomivuo de bal. Barmann geeft een lange en hoge pass. Tuomivuo rent richting de bal. Tuomivuo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Prates kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Rako rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beştea. Rako is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czapiga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lantzos maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Nikakis passt de bal in één keer door. Kristal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Taverna de bal. Huygelen verovert de bal door een tackle van achteren. Huygelen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sălăjean raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Romaniello komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 39%, dinamo gillo 61%.
vinceremoiltricolor - dinamo gillo 2:1