Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SS Castello Total Confusion UTD
4_4_2_ele Tactiek Eclipse 3ATT
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 54
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen matig
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Ciobanu passt de bal zonder na te denken. Salernitano is nu in balbezit. Salernitano geeft een lange en hoge pass. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Carosone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carosone geeft de bal voor. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Goritsas rent richting de bal. Goritsas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - Total Confusion UTD 1:0

29e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Altınsoy onderschept slim de pass. Altınsoy geeft een lange en hoge pass. Goritsas is nu in balbezit. Goritsas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Bărzoi met een snelle inworp. Chávez rent richting de bal. Giampaoli is nu in balbezit. Chávez onderschept slim de pass. Chávez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SS Castello - Total Confusion UTD 1:1

34e minuut.
Sitniewski is nu in balbezit. Padovano begaat een overtreding. Sitniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sitniewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salernitano heeft problemen om de bal te vangen. Salernitano probeert naar een medespeler te passen. Goritsas is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Padovano neemt de hoekschop. Goritsas rent richting de bal. Goritsas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Carosone rent richting de bal. Carosone geeft een lange en hoge pass. Cáceres rent richting de bal. Cáceres probeert de bal met de borst te controleren. Cáceres draait met de bal, schiet en ... Passarini bokst de bal weg.

44e minuut.
Daar is Bărzoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carosone is nu in balbezit. Carosone speelt de bal door. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Castello 44%, Total Confusion UTD 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SS Castello - Total Confusion UTD 1:1

46e minuut.
Esmendi komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Vehkakorpi verovert de bal door een tackle van achteren. Vehkakorpi geeft de bal voor. Goritsas is nu in balbezit. Goritsas draait met de bal, schiet en ... Passarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - Total Confusion UTD 2:1

58e minuut.
Esmendi rent richting de bal. Giampaoli is nu in balbezit. Giampaoli met een sublieme pass. Goritsas is nu in balbezit. Goritsas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Chávez heeft problemen om de bal te vangen. Ciobanu rent richting de bal. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Carosone rent richting de bal. Carosone passt de bal zonder na te denken. Goritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esmendi is nu in balbezit. Esmendi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Domingo is nu in balbezit. Goritsas verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Barbé zijn tegenspeler op de grond. Barbé krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Giampaoli is nu in balbezit. Giampaoli speelt de bal door. Esmendi rent richting de bal. Esmendi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - Total Confusion UTD 3:1

88e minuut.
Passarini speelt de bal door. Chávez probeert naar een medespeler te passen. Montaner rent richting de bal. Montaner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - Total Confusion UTD 3:2

89e minuut.
Goritsas probeert naar een medespeler te passen. Esmendi heeft problemen om de bal te vangen. Montaner onderschept slim de pass. Montaner schiet op doel. Wandervogel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montaner is nu in balbezit. Montaner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SS Castello - Total Confusion UTD 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Castello 43%, Total Confusion UTD 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SS Castello - Total Confusion UTD 3:3