Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 18:36
  • Competitiewedstrijd: Serie C.10 [del]
  • Stadion: HAPPINESS
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 30382
Total Confusion UTD SS Castello
Eclipse Tactiek 4.3.2.1
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.1 gemiddelde waardering 60.6
zeer goed Schieten solide
matig Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Ingorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingorov geeft een lange en hoge pass. Padovano speelt de bal door. Goritsas rent richting de bal. Goritsas draait met de bal, schiet en ... Passarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Giampaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giampaoli geeft een lange en hoge pass. Goritsas rent richting de bal. Goritsas draait met de bal, schiet en ... Passarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

9e minuut.
Padovano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ataman probeert naar een medespeler te passen. Goritsas rent richting de bal. Goritsas schiet op doel. Passarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - SS Castello 0:1

18e minuut.
Ciobanu geeft een lange en hoge pass. Barbé probeert de bal aan de voet te houden. Goritsas is nu in balbezit. Goritsas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - SS Castello 0:2

26e minuut.
Debleke met een sublieme pass. Altınsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bluzmanas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bluzmanas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Confusion UTD 73%, SS Castello 27%.
Total Confusion UTD - SS Castello 0:2

46e minuut.
Barbé geeft een lange en hoge pass. Chávez rent richting de bal. Chávez heeft problemen om de bal te vangen. Chávez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - SS Castello 1:2

57e minuut.
Bluzmanas onderschept slim de pass. Bluzmanas geeft een lange en hoge pass. Chávez is nu in balbezit. Chávez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Total Confusion UTD - SS Castello 2:2

60e minuut.
Debleke rent richting de bal. Chávez onderschept slim de pass. Chávez passt de bal in één keer door. Scremato rent richting de bal. Scremato schiet op doel. Wandervogel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Altınsoy rent richting de bal. Barbé verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vehkakorpi. Vehkakorpi krijgt een gele kaart. Barbé raakt geblesseerd tijdens het duel. Tamayo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez draait met de bal, schiet en ... Wandervogel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - SS Castello 3:2

77e minuut.
Carosone rent richting de bal. Carosone speelt de bal door. Goritsas is nu in balbezit. Goritsas haalt uit met een fantastische trap. Passarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Goritsas is nu in balbezit. Bluzmanas rent richting de bal. Bluzmanas geeft een lange en hoge pass. Chávez is nu in balbezit. Chávez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Confusion UTD 63%, SS Castello 37%.
Total Confusion UTD - SS Castello 3:2