Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dhanab SquadroneAvvoltoi
gruchtwo Tactiek 532 Sp
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 63.5
goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Ganske probeert naar een medespeler te passen. Pfeiffer geeft de bal voor. Lukácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukácsi schiet op doel. Crainey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - SquadroneAvvoltoi 0:1

16e minuut.
Kaalma geeft een lange en hoge pass. Kamber kopt de bal weg. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa onderschept slim de pass. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Crainey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lukácsi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - SquadroneAvvoltoi 0:2

27e minuut.
Kaalma geeft de bal voor. Daar is Aguirre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguirre geeft een hoge lob. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa schiet op doel. Crainey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Pfeiffer met een sublieme pass. Ganske is nu in balbezit. Ganske geeft de bal voor. Kamber rent richting de bal. Kamber haalt uit met een fantastische trap. Crainey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kamber is nu in balbezit. Kamber geeft een lange en hoge pass. Lukácsi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - SquadroneAvvoltoi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dhanab 63%, SquadroneAvvoltoi 37%.
dhanab - SquadroneAvvoltoi 0:3

58e minuut.
Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber passt de bal zonder na te denken. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Crainey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - SquadroneAvvoltoi 0:4

60e minuut.
Kamber is nu in balbezit. Kamber passt de bal zonder na te denken. Daar is Ruzsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - SquadroneAvvoltoi 0:5

61e minuut.
Kaalma geeft een lange en hoge pass. Kamber rent richting de bal. Kamber geeft een hoge lob. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Crainey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Görner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner verovert de bal door een tackle van achteren. Majsner speelt de bal door. Lukácsi is nu in balbezit. Lukácsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - SquadroneAvvoltoi 0:6

71e minuut.
Wierzbicki onderschept slim de pass. Wierzbicki geeft een lange en hoge pass. Majsner kopt de bal weg. Laboga probeert de bal aan de voet te houden. Rogić bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Rogić rent richting de bal. Rogić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - SquadroneAvvoltoi 1:6

72e minuut.
Kamber is nu in balbezit. Pfeiffer rent richting de bal. Pfeiffer geeft een lange en hoge pass. Lukácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukácsi haalt uit met een fantastische trap. Crainey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruzsa geeft een hoge lob. Lukácsi rent richting de bal. Lukácsi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - SquadroneAvvoltoi 1:7

74e minuut.
Pfeiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfeiffer geeft de bal voor. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber verovert de bal door een tackle van achteren. Kamber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Kamber de bal. Kamber geeft een hoge lob. Lukácsi heeft problemen om de bal te vangen. Lukácsi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - SquadroneAvvoltoi 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dhanab 55%, SquadroneAvvoltoi 45%.
dhanab - SquadroneAvvoltoi 1:8