Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vinceremoiltricolor Amanita
NAZIONALE523 Tactiek Cesarea_Dx
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
63.4 gemiddelde waardering 64.5
outstanding Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen outstanding


7e minuut.
Dahms passt de bal met de wreef. Obitz speelt de bal door. Nikakis verovert de bal door een tackle van achteren. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın schiet op doel. Paal!

8e minuut.
Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo speelt de bal door. Huygelen rent richting de bal. Huygelen schiet op doel. Abraldes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Amanita 1:0

20e minuut.
Obitz met een sublieme pass. Beştea rent richting de bal. Beştea probeert naar een medespeler te passen. Maragnani is nu in balbezit. Maragnani haalt uit met een fantastische trap. Abraldes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Soiri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rivas komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Kristal geeft een lange en hoge pass. Huygelen is nu in balbezit. Madrigal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huygelen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huygelen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Abraldes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Amanita 2:0

31e minuut.
Panucia geeft een lange en hoge pass. Apaydın is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Apaydın geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suárez springt en kopt de bal. Prates probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 42%, Amanita 58%.
vinceremoiltricolor - Amanita 2:0

46e minuut.
Feliú komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Altınkapı passt de bal zonder na te denken. Daar is Apaydın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barmann met een sublieme pass. Apaydın geeft een hoge lob. Suárez maakt een snoekduik en kopt de bal. Prates probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
MacCurrach maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Huygelen rent richting de bal. Yollu is nu in balbezit. Yollu haalt uit met een fantastische trap. Abraldes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Amanita 3:0

52e minuut.
Apaydın verovert de bal door een tackle van achteren. Apaydın passt de bal in één keer door. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Amanita 3:1

59e minuut.
Beştea rent richting de bal. Beştea speelt de bal door. Feliú bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani onderschept slim de pass. Maragnani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Obitz onderschept slim de pass. Obitz probeert naar een medespeler te passen. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın geeft de bal voor. Suárez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Amanita 3:2

65e minuut.
Daar is Yollu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahms is nu in balbezit. Yollu begaat een overtreding. Dahms wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dahms zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Apaydın kopt de bal weg. Suárez rent richting de bal. Altınkapı rent richting de bal. Altınkapı schiet op doel. Prates verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Soria is nu in balbezit. Kristal onderschept slim de pass. Kristal passt de bal met de wreef. Huygelen rent richting de bal. Huygelen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Abraldes met een harde bal richting middenveld. Nikakis kopt de bal weg. Maragnani is nu in balbezit. Maragnani haalt uit met een fantastische trap. Abraldes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Huygelen is nu in balbezit. Huygelen passt de bal in één keer door. Maragnani is nu in balbezit. Maragnani schiet op doel. Na een snelle pass probeert Panucia de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kristal zal de hoekschop nemen. Huygelen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Amanita 4:2

78e minuut.
Soria geeft een lange en hoge pass. Suárez kopt de bal weg. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Amanita 4:3

85e minuut.
Obitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Obitz met een sublieme pass. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın geeft een hoge lob. Suárez maakt een snoekduik en kopt de bal. Prates kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Feliú probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Soria de bal. Huygelen rent richting de bal. Huygelen draait met de bal, schiet en ... Abraldes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 54%, Amanita 46%.
vinceremoiltricolor - Amanita 4:3