Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amanita vinceremoiltricolor
Cesarea_Dx Tactiek NAZIONALE523
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 63.9
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen solide
uitmuntend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Beştea verovert de bal door een tackle van achteren. Beştea passt de bal met de wreef. Yollu speelt de bal door. Huygelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huygelen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Abraldes met een harde bal richting middenveld. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nikakis krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Nikakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikakis geeft een lange en hoge pass. Izquierdo probeert de bal met de borst te controleren. Maragnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Izquierdo probeert naar een medespeler te passen. Nikakis probeert naar een medespeler te passen. Beştea probeert naar een medespeler te passen. Maragnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abraldes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - vinceremoiltricolor 0:1

9e minuut.
Izquierdo met een sublieme pass. Maragnani is nu in balbezit. Izquierdo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maragnani raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Maragnani neemt zijn aanloop. Abraldes bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dahms probeert naar een medespeler te passen. Altınkapı geeft een hoge lob. Vukobratović rent richting de bal. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Prates kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Apaydın is nu in balbezit. Apaydın geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kristal de bal onder controle te krijgen. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel. Prates bokst de bal weg.

17e minuut.
Soria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kristal zal de hoekschop nemen. Huygelen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - vinceremoiltricolor 0:2

20e minuut.
Klungelig pakt Beştea de bal. Beştea speelt de bal door. Panucia is nu in balbezit. Huygelen onderschept slim de pass. Huygelen schiet op doel. Abraldes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maragnani rent richting de bal. Maragnani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Dahms rent richting de bal. Huygelen verovert de bal door een tackle van achteren. Huygelen passt de bal zonder na te denken. Maragnani is nu in balbezit. Maragnani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Apaydın met een snelle inworp. Suárez is nu in balbezit. Nikakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suárez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suárez neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - vinceremoiltricolor 1:2

28e minuut.
Huygelen met een sublieme pass. Maragnani is nu in balbezit. Suárez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suárez krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Obitz met een sublieme pass. Beştea rent richting de bal. Beştea met een sublieme pass. Klungelig pakt Maragnani de bal. Maragnani schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Obitz met een sublieme pass. Apaydın rent richting de bal. Apaydın passt de bal in één keer door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacCurrach is nu in balbezit. MacCurrach geeft een hoge lob. Altınkapı is nu in balbezit. Altınkapı geeft een hoge lob. Suárez maakt een snoekduik en kopt de bal. Prates kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanita 55%, vinceremoiltricolor 45%.
Amanita - vinceremoiltricolor 1:2

46e minuut.
Iser komt het veld opgelopen. Madrigal komt het veld opgelopen. Rivas komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Apaydın passt de bal in één keer door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmann rent richting de bal. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Nikakis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apaydın zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ... Prates probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Yollu kopt de bal weg. Huygelen rent richting de bal. Huygelen passt de bal met de wreef. Maragnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Abraldes met een sublieme pass. Suárez kopt de bal weg. Apaydın kan de bal niet met de borst controleren. Apaydın geeft een hoge lob. Sălăjean verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Maragnani is nu in balbezit. Maragnani met een sublieme pass. Huygelen rent richting de bal. Huygelen draait met de bal, schiet en ... Abraldes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - vinceremoiltricolor 1:3

66e minuut.
Suárez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huygelen. Suárez raakt geblesseerd tijdens het duel. Dahms zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Apaydın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaydın geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Obitz passt de bal zonder na te denken. Apaydın rent richting de bal. Apaydın geeft een lange en hoge pass. Prates maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Vukobratović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - vinceremoiltricolor 2:3

70e minuut.
Obitz passt de bal met de wreef. Nikakis rent richting de bal. Apaydın verovert de bal door een tackle van achteren. Apaydın geeft een lange en hoge pass. Vukobratović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Apaydın geeft een hoge lob. Vukobratović kopt de bal weg. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın geeft een hoge lob. Suárez maakt een snoekduik en kopt de bal. Prates probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Iser geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kristal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maragnani rent richting de bal. Maragnani draait met de bal, schiet en ... Abraldes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - vinceremoiltricolor 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanita 52%, vinceremoiltricolor 48%.
Amanita - vinceremoiltricolor 2:4