Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TrInAcRiA dinamo gillo
ctd-e Tactiek Test_3
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67.9 gemiddelde waardering 60.3
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Czapiga passt de bal met de wreef. Rako is nu in balbezit. Rako geeft de bal voor. Tuomivuo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - dinamo gillo 0:1

5e minuut.
Crawford passt de bal met de wreef. Tuomivuo is nu in balbezit. Lodi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lodi krijgt een gele kaart. Tuomivuo raakt geblesseerd tijdens het duel. Czapiga wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Czapiga rent richting de bal. Czapiga passt de bal met de wreef. Tuomivuo rent richting de bal. Tuomivuo haalt uit met een fantastische trap. Kuranty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - dinamo gillo 0:2

16e minuut.
Rako is nu in balbezit. Inworp. Rako met een snelle inworp. Czapiga geeft een lange en hoge pass. Tuomivuo krijgt zijn hoofd ertegen. Kuranty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Rako zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czapiga rent richting de bal. Czapiga geeft een hoge lob. Tuomivuo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rako rent richting de bal. Rako passt de bal met de wreef. Czapiga is nu in balbezit. Czapiga geeft een hoge lob. Tuomivuo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sahnehäubchen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Goldenberg de bal. Goldenberg passt de bal met de wreef. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă schiet op doel. Alessandroni bokst de bal weg. Svéd rent richting de bal. Svéd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - dinamo gillo 1:2

40e minuut.
Sahnehäubchen met een sublieme pass. Goldenberg rent richting de bal. Goldenberg geeft een lange en hoge pass. Svéd rent richting de bal. Svéd haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 52%, dinamo gillo 48%.
TrInAcRiA - dinamo gillo 1:2

46e minuut.
da Batera rent richting de bal. Cizmă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. da Batera raakt geblesseerd tijdens het duel. Czapiga met een snel genomen vrije trap. Tuomivuo springt en kopt de bal. Kuranty maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - dinamo gillo 1:3

51e minuut.
Czapiga met een sublieme pass. Rako is nu in balbezit. Rako probeert naar een medespeler te passen. da Batera bereikt de bal nog maar net als eerste. da Batera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Taverna geeft de bal voor. da Batera is nu in balbezit. da Batera geeft de bal voor. Tuomivuo is nu in balbezit. Tuomivuo haalt uit met een fantastische trap. Kuranty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szynalewski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Cizmă met een sublieme pass. Goldenberg rent richting de bal. Goldenberg geeft een lange en hoge pass. Tilincă maakt een snoekduik en kopt de bal. Alessandroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - dinamo gillo 2:3

81e minuut.
Rako rent richting de bal. Inworp. Rako met een snelle inworp. Czapiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiga geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rako probeert naar een medespeler te passen. Tuomivuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahnehäubchen maakt een afschuwelijke overtreding. Sahnehäubchen krijgt een gele kaart. Tuomivuo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Czapiga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Veter kopt de bal weg. Tuomivuo is nu in balbezit. Tuomivuo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - dinamo gillo 2:4

84e minuut.
Sahnehäubchen passt de bal met de wreef. Goldenberg rent richting de bal. Goldenberg passt de bal zonder na te denken. Svéd is nu in balbezit. Svéd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - dinamo gillo 3:4

88e minuut.
Lodi verovert de bal door een tackle van achteren. Lodi passt de bal in één keer door. Goldenberg rent richting de bal. Goldenberg geeft een hoge lob. Svéd bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 44%, dinamo gillo 56%.
TrInAcRiA - dinamo gillo 3:4