Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SquadroneAvvoltoi SS Castello
532 Sp Tactiek 4.3.2.1
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61.8 gemiddelde waardering 59.2
very good Schieten good
very good Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


12e minuut.
Sonet verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kamber de bal. Kamber passt de bal met de wreef. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Altınsoy kopt de bal weg. Ganske geeft de bal voor. Ciobanu kan de bal niet met de borst controleren. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Wandervogel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Pfeiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfeiffer geeft een hoge lob. Sonet probeert de bal aan de voet te houden. Kamber is nu in balbezit. Kamber geeft de bal voor. Wandervogel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pfeiffer passt de bal met de wreef. Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber met een sublieme pass. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Wandervogel bokst de bal weg.

37e minuut.
Padovano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fernández de Villegas de bal. Carosone bereikt de bal nog maar net als eerste. Goritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Goritsas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Sonet passt de bal zonder na te denken. Vehkakorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkakorpi passt de bal in één keer door. Daar is Goritsas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goritsas draait met de bal, schiet en ... Sancaktar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Việt Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukácsi verovert de bal door een tackle van achteren. Giampaoli maakt een afschuwelijke overtreding. Giampaoli krijgt een gele kaart. Lukácsi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lukácsi kan niet meer verder spelen. Moas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SquadroneAvvoltoi 56%, SS Castello 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SquadroneAvvoltoi - SS Castello 0:0

50e minuut.
Truteń geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vehkakorpi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Padovano geeft een lange en hoge pass. Việt Nam kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SquadroneAvvoltoi 62%, SS Castello 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SquadroneAvvoltoi - SS Castello 0:0