Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dhanab Total Confusion UTD
gruchtwo Tactiek Eclipse 3ATT
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten excellent
solid Passen adequate
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Montaner rent richting de bal. Montaner passt de bal zonder na te denken. Chávez is nu in balbezit. Chávez schiet op doel. Crainey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - Total Confusion UTD 0:1

13e minuut.
Montaner rent richting de bal. Montaner geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aguirre de bal. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez draait met de bal, schiet en ... Crainey bokst de bal weg. Montaner is nu in balbezit. Montaner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - Total Confusion UTD 0:2

21e minuut.
Volf speelt de bal door. Zwartkruis rent richting de bal. Ingorov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ingorov krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Mora Sánchez onderschept slim de pass. Mora Sánchez passt de bal met de wreef. Montaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaner haalt uit met een fantastische trap. Crainey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - Total Confusion UTD 0:3

29e minuut.
Volf bereikt de bal nog maar net als eerste. Volf geeft een lange en hoge pass. Rogić is nu in balbezit. Rogić schiet op doel. Passarini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Montaner kopt de bal weg. Pikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scremato. Scremato krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Sighinolfi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muhić komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Chávez kopt de bal weg. Volf rent richting de bal. Montaner onderschept slim de pass. Montaner geeft een lange en hoge pass. Chávez maakt een snoekduik en kopt de bal. Crainey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dhanab 48%, Total Confusion UTD 52%.
dhanab - Total Confusion UTD 0:3

46e minuut.
Albu komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Újhelyi met een snelle inworp. Bluzmanas rent richting de bal. Muhić onderschept slim de pass. Muhić geeft een hoge lob. Zwartkruis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Újhelyi verovert de bal door een tackle van achteren. Újhelyi passt de bal zonder na te denken. Zwartkruis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwartkruis draait met de bal, schiet en ... Passarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Volf kopt de bal weg. Muhić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Újhelyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ataman probeert naar een medespeler te passen. Aguirre heeft problemen om de bal te vangen. Chávez onderschept slim de pass. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - Total Confusion UTD 0:4

79e minuut.
Pikuła rent richting de bal. Pikuła geeft een hoge lob. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi geeft de bal voor. Rogić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lagrini probeert naar een medespeler te passen. Mora Sánchez is nu in balbezit. Mora Sánchez geeft een hoge lob. Chávez rent richting de bal. Chávez schiet op doel. Crainey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dhanab 43%, Total Confusion UTD 57%.
dhanab - Total Confusion UTD 0:4