Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lucchirpool Stella Azzurra
boh Tactiek Max 352 L
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
20 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 5
66.6 gemiddelde waardering 64.8
outstanding Schieten formidable
excellent Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


7e minuut.
Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş rent richting de bal. Dowgwiłło legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buluş raakt geblesseerd tijdens het duel. Buluş kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Daar is Sępek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sępek probeert naar een medespeler te passen. Tartarelli rent richting de bal. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap. Gersman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Stella Azzurra 0:1

13e minuut.
Filocomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek is nu in balbezit. Candiani onderschept slim de pass. Buluş onderschept slim de pass. Buluş draait met de bal, schiet en ... Gersman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu geeft de bal voor. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. Poertzel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lucchirpool - Stella Azzurra 1:1

16e minuut.
Vicentino passt de bal in één keer door. Filocomo rent richting de bal. Melli geeft een lange en hoge pass. Toche rent richting de bal. Toche schiet op doel. Poertzel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Năstăsoiu met de inworp. Serravalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Serravalle geeft een hoge lob. Firuleiro springt en kopt de bal. Poertzel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Bayer geeft een hoge lob. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazarosyan rent richting de bal. Buluş verovert de bal door een tackle van achteren. Buluş schiet op doel. Gersman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Dowgwiłło neemt vlug de vrije trap. Toche kopt de bal weg. Mazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro onderschept slim de pass. Firuleiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Buluş kan de bal niet met de borst controleren. Sępek is nu in balbezit. Buluş rent richting de bal. Buluş haalt uit met een fantastische trap. Gersman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek geeft de bal voor. Tartarelli rent richting de bal. Buluş is nu in balbezit. Buluş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sępek probeert naar een medespeler te passen. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Melli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartarelli rent richting de bal. Tartarelli schiet op doel. De bal raakt de paal. Gersman bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Scholliers rent richting de bal. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholliers onderschept slim de pass. Scholliers haalt uit met een fantastische trap. Poertzel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Sarlós verovert de bal door een tackle van achteren. Sarlós met een sublieme pass. Scholliers geeft de bal voor. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro schiet op doel. Poertzel bokst de bal weg. Ciauşoiu geeft de bal voor. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dowgwiłło zijn tegenspeler op de grond. Dowgwiłło krijgt een gele kaart. Tartarelli roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tartarelli kan niet meer verder spelen. Der Ohanessian komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Klungelig pakt Der Ohanessian de bal. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu passt de bal met de wreef. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro schiet op doel. Poertzel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucchirpool 50%, Stella Azzurra 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lucchirpool - Stella Azzurra 1:1

49e minuut.
Der Ohanessian rent richting de bal. Filocomo rent richting de bal. Serravalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Ohanessian rent richting de bal. Der Ohanessian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Scholliers geeft een lange en hoge pass. Firuleiro rent richting de bal. Filocomo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Firuleiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Firuleiro neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Stella Azzurra 2:1

53e minuut.
Fox onderschept slim de pass. Fox geeft de bal voor. Buluş is nu in balbezit. Buluş schiet op doel. Gersman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lucchirpool - Stella Azzurra 2:2

54e minuut.
Scholliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholliers probeert naar een medespeler te passen. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Stella Azzurra 3:2

56e minuut.
Toche rent richting de bal. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Năstăsoiu neemt de hoekschop. Firuleiro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Năstăsoiu passt de bal met de wreef. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro passt de bal met de wreef. Toche is nu in balbezit. Toche draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ciauşoiu onderschept slim de pass. Sarlós onderschept slim de pass. Sarlós probeert naar een medespeler te passen. Daar is Scholliers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scholliers geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Scholliers rent richting de bal. Scholliers geeft een lange en hoge pass. Daar is Firuleiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Filocomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Candiani verovert de bal door een tackle van achteren. Sępek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sępek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Vicentino rent richting de bal. Vicentino speelt de bal door. Buluş is nu in balbezit. Buluş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lucchirpool - Stella Azzurra 3:3

73e minuut.
Sarlós rent richting de bal. Sarlós passt de bal met de wreef. Melli geeft de bal voor. Firuleiro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Stella Azzurra 4:3

75e minuut.
Vicentino met de inworp. Daar is Filocomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filocomo geeft een hoge lob. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Sarlós geeft een lange en hoge pass. Bayer is nu in balbezit. Toche verovert de bal door een tackle van achteren. Toche haalt uit met een fantastische trap. Poertzel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Stella Azzurra 5:3

83e minuut.
Firuleiro rent richting de bal. Mazak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazak geeft de bal voor. Der Ohanessian bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Ohanessian draait met de bal, schiet en ... Gersman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu met een sublieme pass. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Stella Azzurra 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucchirpool 39%, Stella Azzurra 61%.
Lucchirpool - Stella Azzurra 6:3