Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emanuel`s stars Juventus F.C.
NAPOLI3 Tactiek NT+1 Prova
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 56.5
good Schieten solid
good Passen solid
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Gruba met een sublieme pass. Kiupel bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kiupel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cammarata controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roosjen neemt de hoekschop. Kupczyk springt en kopt de bal. Paal!

13e minuut.
Naelson speelt de bal door. Gruba rent richting de bal. Gruba passt de bal met de wreef. Kiupel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiupel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Karikas geeft een hoge lob. Roosjen rent richting de bal. Roosjen geeft de bal voor. Kupczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - Juventus F.C. 0:1

29e minuut.
Fossali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannarale rent richting de bal. Fossali begaat een overtreding. Fossali krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Kiupel neemt de hoekschop. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... Bottinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rahmad probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - Juventus F.C. 0:2

44e minuut.
Kiupel is nu in balbezit. Hoceden verovert de bal door een tackle van achteren. Hoceden geeft een lange en hoge pass. Yozgatlı rent richting de bal. Pannarale geeft een lange en hoge pass. Bottinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emanuel`s stars 61%, Juventus F.C. 39%.
emanuel`s stars - Juventus F.C. 0:2

48e minuut.
Cămătaru is nu in balbezit. Pyda onderschept slim de pass. Pyda met een sublieme pass. Klungelig pakt Yozgatlı de bal. Yozgatlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kiupel onderschept slim de pass. Kiupel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rahmad de bal. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk schiet op doel. Bottinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Rahmad verovert de bal door een tackle van achteren. Rahmad geeft een hoge lob. Darnyi geeft de bal voor. Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden geeft de bal voor. Šabani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Karikas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Roosjen is nu in balbezit. Roosjen speelt de bal door. Gruba is nu in balbezit. Gruba geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Salamoński verovert de bal door een tackle van achteren. Kiupel geeft een hoge lob. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk schiet op doel. Bottinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - Juventus F.C. 0:3

70e minuut.
Daar is Pyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cămătaru is nu in balbezit. Cămătaru speelt de bal door. Roosjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roosjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen draait met de bal, schiet en ... Bottinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Roosjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen met een sublieme pass. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... Rahmad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bottinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Naelson passt de bal met de wreef. Roosjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen met een sublieme pass. Naelson rent richting de bal. Naelson geeft een lange en hoge pass. Bottinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - Juventus F.C. 0:4

84e minuut.
Cămătaru onderschept slim de pass. Klungelig pakt Naelson de bal. Naelson probeert naar een medespeler te passen. Roosjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emanuel`s stars 66%, Juventus F.C. 34%.
emanuel`s stars - Juventus F.C. 0:4