Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
i pipponi fc Sonic
532_1 Tactiek AlberoGuerraCube
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
61.5 gemiddelde waardering 59.1
very good Schieten excellent
solid Passen solid
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Barreda probeert naar een medespeler te passen. Lepojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan is nu in balbezit. Lepojević verovert de bal door een tackle van achteren. Lepojević haalt uit met een fantastische trap. Gallerani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bosisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosisio geeft een hoge lob. Prus bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Prus passt de bal in één keer door. Manola rent richting de bal. Manola passt de bal in één keer door. Halm is nu in balbezit. Halm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Stipanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas verovert de bal door een tackle van achteren. Tumanyan rent richting de bal. Hałgas onderschept slim de pass. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Gallerani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - Sonic 1:0

19e minuut.
Stipanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Halm bereikt de bal nog maar net als eerste. Halm passt de bal zonder na te denken. Prus bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

27e minuut.
Lepojević is nu in balbezit. Fontanazza onderschept slim de pass. Fontanazza speelt de bal door. Prus is nu in balbezit. Prus draait met de bal, schiet en ... Huszcza bokst de bal weg.

41e minuut.
Klungelig pakt Hałgas de bal. Stipanov verovert de bal door een tackle van achteren. Kerchev speelt de bal door. Halm bereikt de bal nog maar net als eerste. Halm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
i pipponi fc - Sonic 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i pipponi fc 52%, Sonic 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
i pipponi fc - Sonic 1:1

46e minuut.
Wahib passt de bal in één keer door. Daar is Halm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałgas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hałgas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

52e minuut.
Manola speelt de bal door. Wahib bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahib geeft een hoge lob. Prus is nu in balbezit. Prus haalt uit met een fantastische trap. Huszcza bokst de bal weg.

53e minuut.
Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Celiński probeert naar een medespeler te passen. Viana speelt de bal door. Lepojević is nu in balbezit. Lepojević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sükösd rent richting de bal. Manola onderschept slim de pass. Chrzanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manola wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Manola kan niet meer verder spelen. Bajraktari komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bosisio geeft een hoge lob. Sükösd is nu in balbezit. Met opzet legt Bajraktari zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bajraktari naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
Celiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kerchev rent richting de bal. Kerchev geeft de bal voor. Halm rent richting de bal. Halm schiet op doel. Huszcza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Lepojević rent richting de bal. Fontanazza is nu in balbezit. Fontanazza geeft een hoge lob. Prus bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i pipponi fc 54%, Sonic 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
i pipponi fc - Sonic 1:1