Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
givemesugars i pipponi fc
prova Tactiek 532_1
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.3 gemiddelde waardering 61.7
formidable Schieten excellent
excellent Passen solid
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Trabucchi probeert naar een medespeler te passen. Galeno probeert naar een medespeler te passen. Viana speelt de bal door. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Sýkorka met een sublieme pass. Daar is Viana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trabucchi speelt de bal door. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Huszcza geeft een hoge lob. Matei probeert naar een medespeler te passen. Violini met een sublieme pass. Zangrando geeft een lange en hoge pass. Comaniciu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Violini met een sublieme pass. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosato rent richting de bal. Comaniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Huszcza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Zangrando rent richting de bal. Zangrando met een sublieme pass. Trabucchi speelt de bal door. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - i pipponi fc 1:0

22e minuut.
Tosato probeert naar een medespeler te passen. Sýkorka heeft problemen om de bal te vangen. Sýkorka met een sublieme pass. Daar is Quang Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanzogni. Chrzanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chrzanowski met een snel genomen vrije trap. Pinter kan de bal niet met de borst controleren. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Sanzogni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanzogni geeft de bal voor. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Huszcza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - i pipponi fc 2:0

33e minuut.
Sýkorka met een sublieme pass. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải geeft de bal voor. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas schiet op doel. Zullo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: givemesugars 46%, i pipponi fc 54%.
givemesugars - i pipponi fc 2:0

46e minuut.
Tosato passt de bal in één keer door. Sýkorka speelt de bal door. Viana met een sublieme pass. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - i pipponi fc 2:1

49e minuut.
Stucki speelt de bal door. Korutürk met een sublieme pass. Matei met een sublieme pass. Faleri is nu in balbezit. Faleri geeft de bal voor. Huszcza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Celiński neemt de hoekschop. Matei kopt de bal weg. Trabucchi kan de bal niet met de borst controleren. Viana rent richting de bal. Viana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Violini met een sublieme pass. Chrzanowski rent richting de bal. Comaniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hałgas kopt de bal weg. Quang Hải is nu in balbezit. Violini maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Violini naar de kleedkamers voor een vroege douche. Quang Hải wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

62e minuut.
Stucki verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Galeno met een snelle inworp. Sanzogni geeft een hoge lob. Comaniciu rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Trabucchi met een sublieme pass. Galeno rent richting de bal. Galeno passt de bal in één keer door. Daar is Comaniciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... Huszcza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Galeno rent richting de bal. Galeno geeft een hoge lob. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... Huszcza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - i pipponi fc 3:1

72e minuut.
Faleri heeft problemen om de bal te vangen. Faleri geeft een hoge lob. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... Huszcza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Comaniciu heeft problemen om de bal te vangen. Tosato legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Comaniciu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Comaniciu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paal!

74e minuut.
Viana passt de bal in één keer door. Daar is Sükösd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sükösd met een sublieme pass. Celiński rent richting de bal. Celiński geeft een lange en hoge pass. Zullo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel. Zullo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - i pipponi fc 3:2

84e minuut.
Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeno verovert de bal door een tackle van achteren. Galeno speelt de bal door. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Huszcza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: givemesugars 42%, i pipponi fc 58%.
givemesugars - i pipponi fc 3:2