Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falla FC Arbatax
MaXx Tactiek MaurinhoD.A.
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
65.4 gemiddelde waardering 70.4
formidable Schieten formidable
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Daar is Giovannett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giovannett speelt de bal door. Ybarra heeft problemen om de bal te vangen. Ybarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Arbatax 0:1

3e minuut.
Albonici passt de bal met de wreef. Dmochowski rent richting de bal. Wolf begaat een overtreding. Wolf krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Finot onderschept slim de pass. Giovannett bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannett geeft de bal voor. Mashkov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Arbatax 0:2

25e minuut.
Hariton passt de bal met de wreef. Albonici geeft de bal voor. Dmochowski kopt de bal weg. Kupelian controleert de bal met de borst. Kupelian schiet op doel. Piroddu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Finot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ruszczyński de bal. Ruszczyński met een sublieme pass. Kupelian rent richting de bal. Kupelian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Luban is nu in balbezit. Luban passt de bal in één keer door. Mashkov rent richting de bal. Mashkov haalt uit met een fantastische trap. Şamilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Arbatax 0:3

43e minuut.
Giovannett is nu in balbezit. Giovannett met een sublieme pass. Ybarra rent richting de bal. Ybarra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Finot de bal onder controle te krijgen. Şamilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mashkov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Arbatax 0:4

44e minuut.
Çatırdatıroğlu kopt de bal weg. Parusel rent richting de bal. Parusel geeft de bal voor. Mashkov maakt een snoekduik en kopt de bal. Şamilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Arbatax 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falla FC 48%, Arbatax 52%.
Falla FC - Arbatax 0:5

63e minuut.
Luban is nu in balbezit. Luban passt de bal met de wreef. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov geeft de bal voor. Ybarra springt en kopt de bal. Şamilov bokst de bal weg.

67e minuut.
Parusel is nu in balbezit. Parusel met een sublieme pass. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov geeft de bal voor. Ybarra springt en kopt de bal. Şamilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Vivanco geeft de bal voor. Parusel kopt de bal weg. Klungelig pakt Cibauskas de bal. Mashkov is nu in balbezit. Mashkov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Statev verovert de bal door een tackle van achteren. Statev geeft een lange en hoge pass. Mashkov kopt de bal weg. Ybarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ybarra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov passt de bal zonder na te denken. Parusel heeft problemen om de bal te vangen. Parusel geeft de bal voor. Ybarra springt en kopt de bal. Şamilov bokst de bal weg. Paal!

75e minuut.
Şamilov met een sublieme pass. Parusel kopt de bal weg. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov geeft een lange en hoge pass. Ybarra maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Caliendro rent richting de bal. Caliendro geeft de bal voor. Inworp. Ruszczyński met een snelle inworp. Albonici geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Statev kopt de bal weg. Klungelig pakt Parusel de bal. Tovi geeft de bal voor. Kupelian maakt een snoekduik en kopt de bal. Piroddu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Arbatax 1:5

86e minuut.
Mashkov kopt de bal weg. Finot heeft problemen om de bal te vangen. Ybarra is nu in balbezit. Ybarra draait met de bal, schiet en ... Şamilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Arbatax 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falla FC 53%, Arbatax 47%.
Falla FC - Arbatax 1:6