Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arbatax SaRa United
MaurinhoD.A. Tactiek 4-4-2-13
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
66 gemiddelde waardering 63.6
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Orefice heeft problemen om de bal te vangen. Niftəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannett begaat een overtreding. Giovannett krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Bursuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuk geeft een hoge lob. Niftəliyev is nu in balbezit. Scancarello is nu in balbezit. Scancarello draait met de bal, schiet en ... Piroddu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Maya passt de bal in één keer door. Giovannett bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannett passt de bal in één keer door. Ybarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ybarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - SaRa United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbatax 63%, SaRa United 37%.
Arbatax - SaRa United 1:0

51e minuut.
Scancarello verovert de bal door een tackle van achteren. Caliendro is nu in balbezit. Scancarello verovert de bal door een tackle van achteren. Scancarello draait met de bal, schiet en ... Piroddu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arbatax - SaRa United 1:1

71e minuut.
Luban raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carretero komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Sarra passt de bal in één keer door. Niftəliyev rent richting de bal. Niftəliyev passt de bal zonder na te denken. Scancarello is nu in balbezit. Scancarello haalt uit met een fantastische trap. Piroddu bokst de bal weg.

86e minuut.
Scancarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Scancarello draait met de bal, schiet en ... Çatırdatıroğlu speelt de bal door. Romero probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Statev onderschept slim de pass. Statev geeft een hoge lob. Ybarra rent richting de bal. Ybarra haalt uit met een fantastische trap. Klicpera probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbatax 56%, SaRa United 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arbatax - SaRa United 1:1