Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biancanemesi F.C. UGHENTUS
532 wings bis Tactiek NEW
50% Balbezit 50%
29% Spel op eigen helft 71%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
66.6 gemiddelde waardering 65.7
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Ganis speelt de bal door. Kleines rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Predoiu. Predoiu krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Veronikis rent richting de bal. Veronikis met een sublieme pass. Eraslan speelt de bal door. Puech is nu in balbezit. Puech haalt uit met een fantastische trap. Canto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puech is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martinec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fołtyn maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ekşimez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekşimez probeert naar een medespeler te passen. Kleines rent richting de bal. Kleines draait met de bal, schiet en ... Birlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - F.C. UGHENTUS 0:1

27e minuut.
Inworp. Martinec met de inworp. Veronikis probeert naar een medespeler te passen. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Predoiu geeft de bal voor. Aleksandrov kopt de bal weg. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn draait met de bal, schiet en ... Canto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Biancanemesi - F.C. UGHENTUS 1:1

43e minuut.
Tahamata kan de bal niet met de borst controleren. Fołtyn is nu in balbezit. Fiutowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fołtyn raakt geblesseerd tijdens het duel. Puech neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - F.C. UGHENTUS 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 25%, F.C. UGHENTUS 75%.
Biancanemesi - F.C. UGHENTUS 2:1

60e minuut.
Veronikis passt de bal zonder na te denken. Daar is Eraslan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eraslan probeert naar een medespeler te passen. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kleines rent richting de bal. Predoiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kleines is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kleines zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Biancanemesi - F.C. UGHENTUS 2:2

83e minuut.
Góes verovert de bal door een tackle van achteren. Góes probeert naar een medespeler te passen. Eraslan met een sublieme pass. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn draait met de bal, schiet en ... Canto bokst de bal weg.

84e minuut.
Macario geeft de bal voor. Kleines rent richting de bal. Góes onderschept slim de pass. Góes geeft een lange en hoge pass. Puech krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Coninx maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Veronikis rent richting de bal. Veronikis geeft de bal voor. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - F.C. UGHENTUS 3:2

88e minuut.
Eraslan geeft een lange en hoge pass. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Macario legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Puech raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Puech neemt zijn aanloop. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 33%, F.C. UGHENTUS 67%.
Biancanemesi - F.C. UGHENTUS 3:2