Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biancanemesi Falla FC
532 wings bis Tactiek MaXx
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
67.8 gemiddelde waardering 63.3
uitmuntend Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Fołtyn passt de bal met de wreef. Veronikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronikis passt de bal in één keer door. Puech is nu in balbezit. Puech draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tovi met een snelle inworp. Impoco rent richting de bal. Impoco met een sublieme pass. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Falla FC 0:1

19e minuut.
Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech passt de bal met de wreef. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. Şamilov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Eraslan met een sublieme pass. Veronikis speelt de bal door. Puech is nu in balbezit. Puech draait met de bal, schiet en ... Şamilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Biancanemesi - Falla FC 1:1

31e minuut.
Tovi met de inworp. Albonici rent richting de bal. Albonici passt de bal in één keer door. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Eraslan rent richting de bal. Cibauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraslan onderschept slim de pass. Eraslan geeft een hoge lob. Puech springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dmochowski rent richting de bal. Polkowski rent richting de bal. Dmochowski onderschept slim de pass. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap. Birlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Falla FC 1:2

40e minuut.
Puech probeert naar een medespeler te passen. Veronikis is nu in balbezit. Veronikis passt de bal in één keer door. Puech rent richting de bal. Puech haalt uit met een fantastische trap. Şamilov bokst de bal weg.

43e minuut.
Hariton speelt de bal door. Daar is Tovi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martinec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 33%, Falla FC 67%.
Biancanemesi - Falla FC 1:2

50e minuut.
Frezzi is nu in balbezit. Frezzi geeft de bal voor. Gómez Álvarez rent richting de bal. Gómez Álvarez geeft de bal voor. Puech springt en kopt de bal. Şamilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Ruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Tovi rent richting de bal. Predoiu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Predoiu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Predoiu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

60e minuut.
Hariton onderschept slim de pass. Hariton passt de bal zonder na te denken. Ruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Falla FC 1:3

61e minuut.
Veronikis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruszczyński. Veronikis raakt geblesseerd tijdens het duel. Gómez Álvarez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Veronikis kopt de bal weg. Klungelig pakt Puech de bal. Puech haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Klungelig pakt Hariton de bal. Hariton passt de bal in één keer door. Daar is Tovi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovi geeft een hoge lob. Dmochowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Albonici speelt de bal door. Tovi is nu in balbezit. Tovi geeft een lange en hoge pass. Impoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Impoco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton begaat een overtreding. Fołtyn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dhulster zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Eraslan heeft problemen om de bal te vangen. Eraslan passt de bal met de wreef. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. Şamilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Falla FC 2:3

78e minuut.
Hariton rent richting de bal. Hariton speelt de bal door. Tovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovi geeft een hoge lob. Dmochowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Albonici passt de bal zonder na te denken. Ruszczyński rent richting de bal. Ruszczyński passt de bal zonder na te denken. Impoco rent richting de bal. Impoco schiet op doel. Birlea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 40%, Falla FC 60%.
Biancanemesi - Falla FC 2:3