Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mao International Felix Team
4-4-2 2.1 New Tactiek 5-3-2
64% Balbezit 36%
18% Spel op eigen helft 82%
26 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
59.6 gemiddelde waardering 35.7
formidable Schieten average
formidable Passen good
excellent Verdedigen poor


3e minuut.
Cutie met een sublieme pass. Pohl is nu in balbezit. Pohl speelt de bal door. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tupper passt de bal zonder na te denken. Pessato onderschept slim de pass. Pirk probeert naar een medespeler te passen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Felix Team 1:0

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Fanfani de bal onder controle te krijgen. Pacheco rent richting de bal. Ugarriza is nu in balbezit. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Pohl is nu in balbezit. Ugarriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanušovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dzielski rent richting de bal. Dzielski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Felix Team 2:0

27e minuut.
Klama passt de bal in één keer door. Dzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessato schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pessato moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pessato schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Dzielski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dzielski kan niet meer verder spelen. Kruiver komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Cutie is nu in balbezit. Cutie geeft een hoge lob. Polechoński probeert de bal met de borst te controleren. Ugarriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarriza schiet op doel. Marletta bokst de bal weg. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Felix Team 3:0

38e minuut.
Pacheco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Forcati komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Kruiver bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruiver met een sublieme pass. Guttmann onderschept slim de pass. Ugarriza is nu in balbezit. Ugarriza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Felix Team 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 17%, Felix Team 83%.
Mao International - Felix Team 4:0

51e minuut.
Tupper heeft problemen om de bal te vangen. Pirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirk geeft een lange en hoge pass. Ugarriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarriza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Guttmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarriza is nu in balbezit. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl draait met de bal, schiet en ... Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Felix Team 5:0

63e minuut.
Lipták passt de bal zonder na te denken. Pohl probeert naar een medespeler te passen. Tupper is nu in balbezit. Tupper schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cutie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutie geeft de bal voor. Ugarriza kopt de bal weg. Forcati bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Cutie probeert naar een medespeler te passen. Margheritti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták begaat een overtreding. Margheritti roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Margheritti kan niet meer verder spelen. Beck komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Daar is Areni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirk probeert naar een medespeler te passen. Forcati bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruiver rent richting de bal. Kruiver draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Klama passt de bal met de wreef. Tupper bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupper passt de bal zonder na te denken. Pirk rent richting de bal. Pirk haalt uit met een fantastische trap. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Klama probeert naar een medespeler te passen. Pohl speelt de bal door. Kruiver bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruiver passt de bal in één keer door. Klama geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klama geeft de bal voor. Forcati heeft problemen om de bal te vangen. Forcati bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Felix Team 6:0

88e minuut.
Hanušovský verovert de bal door een tackle van achteren. Pirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirk geeft een lange en hoge pass. Kruiver rent richting de bal. Kruiver haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 19%, Felix Team 81%.
Mao International - Felix Team 6:0