Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Xadhoom! BUFFRA TEAM
4-3-3 Tactiek tattica test 1
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 9
59.8 gemiddelde waardering 56.2
formidable Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Gil met een snelle inworp. Syahrizal rent richting de bal. Galunov begaat een overtreding. Galunov krijgt een gele kaart. Syahrizal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Çulcuoğlu komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Giertych zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galunov speelt de bal door. Dardaryan is nu in balbezit. Dardaryan draait met de bal, schiet en ... Clausi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - BUFFRA TEAM 1:0

17e minuut.
Batrić speelt de bal door. Mukhtarov probeert naar een medespeler te passen. Ciuboată is nu in balbezit. Ciuboată haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - BUFFRA TEAM 2:0

19e minuut.
Gil rent richting de bal. Giertych onderschept slim de pass. Giertych passt de bal in één keer door. Dardaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardaryan haalt uit met een fantastische trap. Clausi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - BUFFRA TEAM 3:0

21e minuut.
Mulik met een sublieme pass. Lipnicki heeft problemen om de bal te vangen. Süral bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos verovert de bal door een tackle van achteren. Naintos draait met de bal, schiet en ... Derka bokst de bal weg. Dadzītis is nu in balbezit. Dadzītis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - BUFFRA TEAM 3:1

28e minuut.
Arpa verovert de bal door een tackle van achteren. Arpa geeft de bal voor. Naintos is nu in balbezit. Naintos schiet op doel. Derka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Galunov geeft een hoge lob. Strujac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bajek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Dardaryan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Xadhoom! 40%, BUFFRA TEAM 60%.
A.C. Xadhoom! - BUFFRA TEAM 3:1

47e minuut.
Gil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Opala komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Mulik probeert naar een medespeler te passen. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis is nu in balbezit. Dadzītis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - BUFFRA TEAM 3:2

54e minuut.
Inworp. Giertych zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arpa is nu in balbezit. Dardaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Dardaryan schiet op doel. Clausi bokst de bal weg.

57e minuut.
Galunov passt de bal met de wreef. Dardaryan rent richting de bal. Puñales is nu in balbezit. Dardaryan onderschept slim de pass. Dardaryan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Mukhtarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galunov met een sublieme pass. Ciuboată bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuboată haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Clausi met een harde bal richting middenveld. Lipnicki kopt de bal weg. Giertych rent richting de bal. Dardaryan rent richting de bal. Dardaryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Süral geeft een lange en hoge pass. Ciuboată rent richting de bal. Ciuboată draait met de bal, schiet en ... Clausi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - BUFFRA TEAM 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Xadhoom! 36%, BUFFRA TEAM 64%.
A.C. Xadhoom! - BUFFRA TEAM 4:2