Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Felix Team DodoTeam
FarloccaTotal Tactiek 433mio
44% Balbezit 56%
96% Spel op eigen helft 4%
0 Doelpogingen 75
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 53.1
weak Schieten outstanding
weak Passen solid
hopeless Verdedigen average


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demaj met een snelle inworp. Šverma met een sublieme pass. Sande heeft problemen om de bal te vangen. Sande haalt uit met een fantastische trap. Succi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Šverma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cisak probeert de bal met de borst te controleren. Cisak probeert naar een medespeler te passen. Sande is nu in balbezit. Sande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:1

6e minuut.
Baccari speelt de bal door. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki passt de bal met de wreef. Demaj rent richting de bal. Demaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:2

8e minuut.
Cisak speelt de bal door. Grzędzicki probeert naar een medespeler te passen. Baccari is nu in balbezit. Sande is nu in balbezit. Sande haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Demaj rent richting de bal. Demaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:3

10e minuut.
Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki probeert naar een medespeler te passen. Demaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaj haalt uit met een fantastische trap. Succi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:4

15e minuut.
Cipolli speelt de bal door. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki speelt de bal door. Baccari bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:5

16e minuut.
Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki passt de bal zonder na te denken. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaj is nu in balbezit. Demaj schiet op doel. Succi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sande heeft problemen om de bal te vangen. Sande schiet op doel. Succi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:6

18e minuut.
Cipolli passt de bal zonder na te denken. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki met een sublieme pass. Demaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Demaj probeert naar een medespeler te passen. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki speelt de bal door. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Grzędzicki de bal. Grzędzicki probeert naar een medespeler te passen. Demaj rent richting de bal. Demaj schiet op doel. Succi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:7

23e minuut.
Żmudź passt de bal met de wreef. Grzędzicki met een sublieme pass. Demaj is nu in balbezit. Demaj draait met de bal, schiet en ... Succi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Succi trapt de bal weg. Šverma met een sublieme pass. Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Sande de bal. Sande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:8

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šverma zal de hoekschop nemen. Baccari heeft problemen om de bal te vangen. Sande rent richting de bal. Sande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:9

27e minuut.
Succi met een sublieme pass. Baccari is nu in balbezit. Baccari met een sublieme pass. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande haalt uit met een fantastische trap. Succi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Demaj rent richting de bal. Demaj schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šverma geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Cunsolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baccari is nu in balbezit. Baccari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:10

29e minuut.
Baccari passt de bal met de wreef. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaj rent richting de bal. Demaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:11

31e minuut.
Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki met een sublieme pass. Demaj heeft problemen om de bal te vangen. Sande is nu in balbezit. Sande draait met de bal, schiet en ... Succi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Demaj is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:12

31e minuut.
Celestre rent richting de bal. Celestre speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šverma zal de hoekschop nemen. Baccari maakt een snoekduik en kopt de bal. Succi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Demaj rent richting de bal. Demaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:13

32e minuut.
Celestre geeft een hoge lob. Cunsolo probeert de bal aan de voet te houden. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande draait met de bal, schiet en ... Succi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:14

34e minuut.
Baccari speelt de bal door. Cisak is nu in balbezit. Cisak probeert naar een medespeler te passen. Sande is nu in balbezit. Sande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:15

36e minuut.
Šverma met de inworp. Demaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaj met een sublieme pass. Baccari controleert de bal met de borst. Baccari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:16

38e minuut.
Demaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande rent richting de bal. Demaj rent richting de bal. Demaj draait met de bal, schiet en ... Succi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Baccari passt de bal in één keer door. Grzędzicki probeert naar een medespeler te passen. Sande is nu in balbezit. Sande draait met de bal, schiet en ... Succi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:17

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grzędzicki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Demaj is nu in balbezit. Demaj draait met de bal, schiet en ... Succi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:18

41e minuut.
Klungelig pakt Celestre de bal. Inworp. Demaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šverma geeft de bal voor. Baccari krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki met een sublieme pass. Demaj rent richting de bal. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:19

44e minuut.
Šverma met de inworp. Cisak kan de bal niet met de borst controleren. Cisak geeft een hoge lob. Sande krijgt zijn hoofd ertegen. Succi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Succi trapt de bal weg van het doel. Sande kopt de bal weg. Demaj rent richting de bal. Demaj schiet op doel. Succi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sande rent richting de bal. Sande passt de bal in één keer door. Cisak geeft de bal voor. Demaj maakt een snoekduik en kopt de bal. Succi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Sande is nu in balbezit. Sande draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Team 96%, DodoTeam 4%.
Felix Team - DodoTeam 0:20

46e minuut.
Sande met een sublieme pass. Daar is Demaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demaj passt de bal zonder na te denken. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande schiet op doel. Succi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baccari is nu in balbezit. Baccari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:21

47e minuut.
Demaj rent richting de bal. Demaj passt de bal in één keer door. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:22

49e minuut.
Demaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šverma kan de bal niet met de borst controleren. Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Polechoński geeft de bal voor. Baccari krijgt zijn hoofd ertegen. Succi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sande rent richting de bal. Sande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:23

50e minuut.
Sande rent richting de bal. Demaj is nu in balbezit. Sande rent richting de bal. Demaj rent richting de bal. Demaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:24

51e minuut.
Demaj onderschept slim de pass. Demaj passt de bal zonder na te denken. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande draait met de bal, schiet en ... Succi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:25

53e minuut.
Demaj verovert de bal door een tackle van achteren. Demaj geeft de bal voor. Grzędzicki kopt de bal weg. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:26

54e minuut.
Šverma met een snelle inworp. Baccari speelt de bal door. Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki haalt uit met een fantastische trap. Succi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Baccari met een sublieme pass. Demaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sande rent richting de bal. Sande passt de bal zonder na te denken. Grzędzicki met een sublieme pass. Demaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:27

57e minuut.
Demaj verovert de bal door een tackle van achteren. Demaj probeert naar een medespeler te passen. Sande is nu in balbezit. Sande haalt uit met een fantastische trap. Succi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:28

59e minuut.
Baccari heeft problemen om de bal te vangen. Baccari speelt de bal door. Cisak met een sublieme pass. Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sande rent richting de bal. Sande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:29

59e minuut.
Cunsolo probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Demaj met een snelle inworp. Šverma rent richting de bal. Šverma speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Baccari bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccari met een sublieme pass. Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Baccari bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:30

65e minuut.
Šverma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demaj speelt de bal door. Baccari rent richting de bal. Baccari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:31

65e minuut.
Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaj verovert de bal door een tackle van achteren. Demaj speelt de bal door. Daar is Sande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sande haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sande rent richting de bal. Sande draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:32

69e minuut.
Grzędzicki met een sublieme pass. Baccari bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccari speelt de bal door. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:33

70e minuut.
Celestre probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šverma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cisak probeert de bal met de borst te controleren. Cisak passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki passt de bal in één keer door. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande haalt uit met een fantastische trap. Succi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:34

72e minuut.
Vangone geeft een lange en hoge pass. Šverma bereikt de bal nog maar net als eerste. Šverma passt de bal in één keer door. Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:35

74e minuut.
Cunsolo is nu in balbezit. Baccari onderschept slim de pass. Baccari probeert naar een medespeler te passen. Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:36

75e minuut.
Daar is Šverma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šverma probeert naar een medespeler te passen. Demaj rent richting de bal. Sande is nu in balbezit. Sande schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Demaj is nu in balbezit. Demaj haalt uit met een fantastische trap. Succi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sande rent richting de bal. Sande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:37

77e minuut.
Šverma rent richting de bal. Šverma passt de bal met de wreef. Demaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaj draait met de bal, schiet en ... Succi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Sande heeft problemen om de bal te vangen. Sande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:38

79e minuut.
Šverma kopt de bal weg. Demaj heeft problemen om de bal te vangen. Demaj passt de bal in één keer door. Sande heeft problemen om de bal te vangen. Sande haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sande rent richting de bal. Sande schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Baccari bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccari met een sublieme pass. Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki geeft de bal voor. Demaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Demaj de bal. Demaj speelt de bal door. Baccari rent richting de bal. Baccari schiet op doel. Succi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:39

84e minuut.
Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki probeert naar een medespeler te passen. Demaj heeft problemen om de bal te vangen. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:40

85e minuut.
Sesan is nu in balbezit. Sesan passt de bal zonder na te denken. Grzędzicki met een sublieme pass. Demaj rent richting de bal. Demaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:41

88e minuut.
Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki met een sublieme pass. Sande is nu in balbezit. Sande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - DodoTeam 0:42

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Team 96%, DodoTeam 4%.
Felix Team - DodoTeam 0:42