Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Xadhoom! 1.FC Skorpios
532 Tactiek ControFeet
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48 gemiddelde waardering 62.5
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Batrić probeert naar een medespeler te passen. Bercan speelt de bal door. Bachelet rent richting de bal. Lewkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lewkowicz schiet op doel. Kyuong-Yong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Rakovec met een sublieme pass. Canales rent richting de bal. Canales passt de bal met de wreef. Leumann rent richting de bal. Leumann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - 1.FC Skorpios 0:1

11e minuut.
Rakovec rent richting de bal. Rakovec geeft de bal voor. Corino rent richting de bal. Corino draait met de bal, schiet en ... Sęk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - 1.FC Skorpios 0:2

28e minuut.
Lewkowicz kopt de bal weg. Żurawski is nu in balbezit. Blanuša maakt een afschuwelijke overtreding. Żurawski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Żurawski kan niet meer verder spelen. Derka komt het veld opgelopen. Pişcot met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rakovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakovec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Šamanskas de bal. Corino is nu in balbezit. Corino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rakovec speelt de bal door. Rodríguez Durán heeft problemen om de bal te vangen. Corino rent richting de bal. Corino haalt uit met een fantastische trap. Sęk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - 1.FC Skorpios 0:3

39e minuut.
Canales passt de bal zonder na te denken. Daar is Leumann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leumann probeert naar een medespeler te passen. Corino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corino haalt uit met een fantastische trap. Sęk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Xadhoom! 68%, 1.FC Skorpios 32%.
A.C. Xadhoom! - 1.FC Skorpios 0:3

49e minuut.
Brienza onderschept slim de pass. Brienza geeft de bal voor. Corino is nu in balbezit. Corino draait met de bal, schiet en ... Sęk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Rodríguez Durán onderschept slim de pass. Rodríguez Durán met een sublieme pass. Blanuša is nu in balbezit. Canales geeft een hoge lob. Corino springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tüzünkan kopt de bal weg. Rakovec speelt de bal door. Halmai speelt de bal door. Daar is Corino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corino haalt uit met een fantastische trap. Sęk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Šamanskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šamanskas geeft de bal voor. Halmai probeert naar een medespeler te passen. Corino is nu in balbezit. Corino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Halmai geeft een lange en hoge pass. Šamanskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Corino onderschept slim de pass. Corino schiet op doel. Sęk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - 1.FC Skorpios 0:4

66e minuut.
Leumann met een sublieme pass. Canales is nu in balbezit. Canales passt de bal in één keer door. Rakovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakovec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Leumann geeft de bal voor. Daar is Corino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Durán rent richting de bal. Corino verovert de bal door een tackle van achteren. Corino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Canales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Batrić onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leumann neemt de hoekschop. Rodríguez Durán kopt de bal weg. Sęk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Halmai met een sublieme pass. Daar is Corino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piilberg onderschept slim de pass. Rakovec onderschept slim de pass. Rakovec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sęk met een sublieme pass. Leumann rent richting de bal. Leumann geeft een hoge lob. Corino is nu in balbezit. Corino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Sęk trapt de bal weg. Bercan kopt de bal weg. Chaberek geeft de bal voor. Lewkowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Kyuong-Yong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Rakovec met een sublieme pass. Halmai rent richting de bal. Halmai speelt de bal door. Corino rent richting de bal. Corino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - 1.FC Skorpios 0:5

78e minuut.
Daar is Bercan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanuša met een sublieme pass. Rakovec speelt de bal door. Corino is nu in balbezit. Corino draait met de bal, schiet en ... Sęk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Corino rent richting de bal. Corino draait met de bal, schiet en ... Sęk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Blanuša met een sublieme pass. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales passt de bal zonder na te denken. Corino rent richting de bal. Corino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Inworp. Halmai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rakovec is nu in balbezit. Rakovec geeft een hoge lob. Corino krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Xadhoom! 65%, 1.FC Skorpios 35%.
A.C. Xadhoom! - 1.FC Skorpios 0:5