Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MUTTIN FOOTBALL CLUB A.C. Xadhoom!
giocher23 Tactiek 4-3-3
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 15
62.8 gemiddelde waardering 59.6
outstanding Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Żurawski rent richting de bal. Żurawski geeft een hoge lob. Iwanecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matoš is nu in balbezit. Matoš draait met de bal, schiet en ... Derka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Mazur probeert naar een medespeler te passen. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Süral legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Farnese raakt geblesseerd tijdens het duel. Matoš neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Derka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Galunov passt de bal zonder na te denken. Giertych bereikt de bal nog maar net als eerste. Giertych passt de bal zonder na te denken. Dardaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardaryan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Cerezo heeft problemen om de bal te vangen. Iwanecki rent richting de bal. Matoš kan de bal niet met de borst controleren. Matoš draait met de bal, schiet en ... Derka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - A.C. Xadhoom! 1:0

29e minuut.
Lakićević passt de bal in één keer door. Iwanecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galunov. Galunov krijgt een gele kaart. Iwanecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazur zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Matoš springt en kopt de bal. Derka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Zilci is nu in balbezit. Zilci geeft een lange en hoge pass. Inworp. Galunov met een snelle inworp. Mukhtarov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 50%, A.C. Xadhoom! 50%.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - A.C. Xadhoom! 1:0

59e minuut.
Buitenspel voor Ciuboată. Goede buitenspelval van de verdediging. Zilci maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Seivittaro is nu in balbezit. Seivittaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Süral geeft een lange en hoge pass. Bontaş controleert de bal met de borst. Ciuboată begaat een overtreding. Ciuboată krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Zilci geeft een lange en hoge pass. Farnese kopt de bal weg. Klungelig pakt Żurawski de bal. Matoš is nu in balbezit. Matoš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 45%, A.C. Xadhoom! 55%.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - A.C. Xadhoom! 1:0