Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Felix Team BUFFRA TEAM
FarloccaTotal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 72
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 54.5
average Schieten outstanding
average Passen solid
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Klungelig pakt Kıbrıslıoğlu de bal. Kıbrıslıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Naintos heeft problemen om de bal te vangen. Naintos haalt uit met een fantastische trap. Succi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:1

3e minuut.
Alakotila is nu in balbezit. Alakotila passt de bal met de wreef. Dadzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:2

5e minuut.
Naintos rent richting de bal. Dadzītis is nu in balbezit. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:3

6e minuut.
Dadzītis rent richting de bal. Dadzītis passt de bal in één keer door. Naintos rent richting de bal. Naintos schiet op doel. Succi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dadzītis rent richting de bal. Dadzītis speelt de bal door. Naintos is nu in balbezit. Naintos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:4

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil met een snelle inworp. Dadzītis is nu in balbezit. Dadzītis haalt uit met een fantastische trap. Succi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:5

11e minuut.
Daar is Naintos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naintos speelt de bal door. Klungelig pakt Dadzītis de bal. Dadzītis haalt uit met een fantastische trap. Succi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:6

14e minuut.
Mulik passt de bal zonder na te denken. Syahrizal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Naintos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naintos schiet op doel. Succi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:7

15e minuut.
Inworp. Gil met een snelle inworp. Syahrizal met een sublieme pass. Dadzītis rent richting de bal. Dadzītis schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dadzītis passt de bal in één keer door. Mulik met een sublieme pass. Naintos is nu in balbezit. Naintos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Syahrizal speelt de bal door. Guezen is nu in balbezit. Guezen probeert naar een medespeler te passen. Hanušovský heeft problemen om de bal te vangen. Syahrizal probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Syahrizal kopt de bal weg. Naintos is nu in balbezit. Naintos passt de bal zonder na te denken. Dadzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:8

22e minuut.
Gil met een snelle inworp. Dadzītis is nu in balbezit. Syahrizal speelt de bal door. Naintos is nu in balbezit. Naintos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:9

23e minuut.
Gil met een sublieme pass. Klungelig pakt Silva Ornelas de bal. Silva Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Naintos is nu in balbezit. Naintos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dadzītis heeft problemen om de bal te vangen. Dadzītis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:10

24e minuut.
Gil met een snelle inworp. Syahrizal is nu in balbezit. Hanušovský met een sublieme pass. Syahrizal is nu in balbezit. Syahrizal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Succi trapt de bal weg. Syahrizal speelt de bal door. Morchia is nu in balbezit. Syahrizal verovert de bal door een tackle van achteren. Syahrizal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:11

26e minuut.
Syahrizal met een sublieme pass. Mulik is nu in balbezit. Mulik speelt de bal door. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:12

29e minuut.
Gil heeft problemen om de bal te vangen. Gil speelt de bal door. Dadzītis rent richting de bal. Dadzītis schiet op doel. Succi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Mulik met een sublieme pass. Succi speelt de bal door. Syahrizal kopt de bal weg. Dadzītis rent richting de bal. Dadzītis schiet op doel. Succi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Syahrizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Morchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahrizal onderschept slim de pass. Syahrizal haalt uit met een fantastische trap. Succi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gil neemt de hoekschop. Dadzītis heeft problemen om de bal te vangen. Dadzītis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Succi speelt de bal door. Syahrizal probeert naar een medespeler te passen. Mulik speelt de bal door. Dadzītis heeft problemen om de bal te vangen. Dadzītis passt de bal zonder na te denken. Paal! Naintos rent richting de bal. Naintos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Syahrizal kopt de bal weg. Mulik is nu in balbezit. Mulik speelt de bal door. Dadzītis is nu in balbezit. Dadzītis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:13

35e minuut.
Dadzītis passt de bal met de wreef. Alakotila met een sublieme pass. Naintos rent richting de bal. Naintos schiet op doel. Succi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:14

38e minuut.
Syahrizal verovert de bal door een tackle van achteren. Syahrizal probeert naar een medespeler te passen. Dadzītis is nu in balbezit. Dadzītis haalt uit met een fantastische trap. Succi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Syahrizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahrizal passt de bal in één keer door. Dadzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Naintos rent richting de bal. Naintos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:15

39e minuut.
Gil rent richting de bal. Gil passt de bal met de wreef. Naintos heeft problemen om de bal te vangen. Naintos draait met de bal, schiet en ... Succi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:16

42e minuut.
Bintz speelt de bal door. Morchia rent richting de bal. Naintos onderschept slim de pass. Klungelig pakt Dadzītis de bal. Dadzītis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Naintos rent richting de bal. Naintos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:17

43e minuut.
Gil met een sublieme pass. Bintz is nu in balbezit. Bintz passt de bal in één keer door. Naintos is nu in balbezit. Naintos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:18

45e minuut.
Polechoński speelt de bal door. Dadzītis rent richting de bal. Dadzītis met een sublieme pass. Mulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulik schiet op doel. Succi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mulik zal de hoekschop nemen. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Team 93%, BUFFRA TEAM 7%.
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:19

46e minuut.
Dadzītis speelt de bal door. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos passt de bal in één keer door. Dadzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis draait met de bal, schiet en ... Succi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Succi met een sublieme pass. Syahrizal met een sublieme pass. Gil met een sublieme pass. Naintos is nu in balbezit. Naintos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:20

48e minuut.
Daar is Syahrizal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syahrizal probeert naar een medespeler te passen. Dadzītis rent richting de bal. Dadzītis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:21

50e minuut.
Syahrizal met een sublieme pass. Mulik met een sublieme pass. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos draait met de bal, schiet en ... Succi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:22

51e minuut.
Klungelig pakt Morchia de bal. Syahrizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahrizal passt de bal zonder na te denken. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos draait met de bal, schiet en ... Succi bokst de bal weg.

52e minuut.
Syahrizal heeft problemen om de bal te vangen. Alakotila speelt de bal door. Mulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulik geeft een hoge lob. Naintos maakt een snoekduik en kopt de bal. Succi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis rent richting de bal. Dadzītis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:23

54e minuut.
Gil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Syahrizal rent richting de bal. Syahrizal probeert naar een medespeler te passen. Dadzītis is nu in balbezit. Dadzītis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dadzītis rent richting de bal. Dadzītis schiet op doel. Succi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:24

56e minuut.
Dadzītis heeft problemen om de bal te vangen. Syahrizal is nu in balbezit. Naintos is nu in balbezit. Naintos haalt uit met een fantastische trap. Succi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:25

58e minuut.
Syahrizal met een sublieme pass. Daar is Guezen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guezen probeert naar een medespeler te passen. Dadzītis heeft problemen om de bal te vangen. Dadzītis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:26

60e minuut.
Polechoński onderschept slim de pass. Gil onderschept slim de pass. Gil geeft een hoge lob. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:27

61e minuut.
Dadzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis passt de bal in één keer door. Naintos rent richting de bal. Naintos draait met de bal, schiet en ... Succi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:28

62e minuut.
Margheritti speelt de bal door. Areni heeft problemen om de bal te vangen. Areni geeft een lange en hoge pass. Daar is Naintos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naintos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Succi probeert naar een medespeler te passen. Syahrizal kopt de bal weg. Daar is Naintos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadzītis is nu in balbezit. Dadzītis draait met de bal, schiet en ... Succi bokst de bal weg. Naintos is nu in balbezit. Naintos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:29

67e minuut.
Silva Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Ornelas passt de bal met de wreef. Naintos met een sublieme pass. Dadzītis rent richting de bal. Dadzītis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:30

68e minuut.
Syahrizal met een sublieme pass. Alakotila probeert naar een medespeler te passen. Daar is Naintos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naintos schiet op doel. Succi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Succi trapt de bal weg. Syahrizal kopt de bal weg. Dadzītis is nu in balbezit. Dadzītis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Succi met een sublieme pass. Daar is Syahrizal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syahrizal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dadzītis de bal. Dadzītis schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:31

72e minuut.
Mulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulik passt de bal zonder na te denken. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos haalt uit met een fantastische trap. Succi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Dadzītis rent richting de bal. Dadzītis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Syahrizal rent richting de bal. Syahrizal passt de bal met de wreef. Gil probeert naar een medespeler te passen. Naintos heeft problemen om de bal te vangen. Naintos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:32

74e minuut.
Gil kopt de bal weg. Dadzītis met een sublieme pass. Daar is Naintos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naintos haalt uit met een fantastische trap. Succi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:33

75e minuut.
Dadzītis rent richting de bal. Syahrizal is nu in balbezit. Syahrizal speelt de bal door. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Gil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Syahrizal met een sublieme pass. Naintos rent richting de bal. Naintos haalt uit met een fantastische trap. Succi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:34

78e minuut.
Morchia met een sublieme pass. Gil speelt de bal door. Dadzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:35

80e minuut.
Beck geeft een hoge lob. Naintos probeert de bal aan de voet te houden. Dadzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis draait met de bal, schiet en ... Succi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:36

81e minuut.
Dadzītis speelt de bal door. Morchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulik probeert naar een medespeler te passen. Naintos rent richting de bal. Naintos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:37

83e minuut.
Dadzītis geeft een hoge lob. Mulik kopt de bal weg. Naintos rent richting de bal. Naintos draait met de bal, schiet en ... Succi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Succi trapt de bal weg van het doel. Syahrizal kopt de bal weg. Succi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Succi met een sublieme pass. Syahrizal is nu in balbezit. Syahrizal passt de bal zonder na te denken. Dadzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:38

85e minuut.
Sambi Lokonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sambi Lokonga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Polechoński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos rent richting de bal. Naintos haalt uit met een fantastische trap. Succi bokst de bal weg.

86e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mulik zal de hoekschop nemen. Dadzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis passt de bal in één keer door. Syahrizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahrizal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Dadzītis de bal. Dadzītis speelt de bal door. Naintos rent richting de bal. Naintos haalt uit met een fantastische trap. Succi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Syahrizal probeert naar een medespeler te passen. Silva Ornelas rent richting de bal. Silva Ornelas met een sublieme pass. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Morchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahrizal onderschept slim de pass. Syahrizal probeert naar een medespeler te passen. Dadzītis is nu in balbezit. Dadzītis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:39

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Team 94%, BUFFRA TEAM 6%.
Felix Team - BUFFRA TEAM 0:39