Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Giorgio MUTTIN FOOTBALL CLUB
S. Giorgio Alè Tactiek giocher23
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 62.5
solide Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


17e minuut.
Matoš verovert de bal door een tackle van achteren. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Giani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cornea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matoš legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
San Giorgio - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:1

19e minuut.
Merovci passt de bal zonder na te denken. Manera bereikt de bal nog maar net als eerste. Manera passt de bal in één keer door. Ciepierski rent richting de bal. Ciepierski schiet op doel. Sargento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Giani verovert de bal door een tackle van achteren. Seivittaro is nu in balbezit. Seivittaro geeft de bal voor. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš draait met de bal, schiet en ... Aslan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Merovci passt de bal met de wreef. Bronner is nu in balbezit. Matoš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matoš krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Seivittaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Seivittaro geeft een hoge lob. Matoš kopt de bal weg. Klungelig pakt Cornea de bal. Cornea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wybicki is nu in balbezit. Zilci geeft de bal voor. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš schiet op doel. Aslan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Giorgio 61%, MUTTIN FOOTBALL CLUB 39%.
San Giorgio - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:1

47e minuut.
Ciepierski rent richting de bal. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtean geeft een hoge lob. Ciepierski is nu in balbezit. Ciepierski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner onderschept slim de pass. Cornea onderschept slim de pass. Cornea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Giorgio - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:2

63e minuut.
Bronner geeft een lange en hoge pass. Ciepierski kopt de bal weg. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtean haalt uit met een fantastische trap. Sargento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Giorgio - MUTTIN FOOTBALL CLUB 1:2

64e minuut.
Giani verovert de bal door een tackle van achteren. Cornea rent richting de bal. Bronner is nu in balbezit. Mazur verovert de bal door een tackle van achteren. Mazur haalt uit met een fantastische trap. Aslan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Bronner probeert naar een medespeler te passen. Matoš is nu in balbezit. Aslan probeert naar een medespeler te passen. Iwanecki heeft problemen om de bal te vangen. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap. Aslan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Ejtminowicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mazur de bal onder controle te krijgen. Merovci is nu in balbezit. Merovci geeft de bal voor. Ciepierski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Mazur met de inworp. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner rent richting de bal. Cornea verovert de bal door een tackle van achteren. Cornea geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Giorgio 65%, MUTTIN FOOTBALL CLUB 35%.
San Giorgio - MUTTIN FOOTBALL CLUB 1:2