Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mao International 1.FC Skorpios
4-4-2 2.1 New Tactiek ControFeet
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
67.8 gemiddelde waardering 60.2
outstanding Schieten very good
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Klama verovert de bal door een tackle van achteren. Klama geeft een hoge lob. Tüzünkan controleert de bal met de borst. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pacheco kopt de bal weg. Ylitalo heeft problemen om de bal te vangen. Fetiu probeert naar een medespeler te passen. Ylitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylitalo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Echeverria verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverria geeft de bal voor. Cutie geeft de bal voor. Ylitalo is nu in balbezit. Ylitalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pirk rent richting de bal. Pirk probeert naar een medespeler te passen. Ylitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylitalo draait met de bal, schiet en ... Kyuong-Yong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - 1.FC Skorpios 1:0

38e minuut.
Alexandru speelt de bal door. Pirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirk speelt de bal door. Ylitalo is nu in balbezit. Ylitalo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Alexandru probeert naar een medespeler te passen. Cutie rent richting de bal. Corino verovert de bal door een tackle van achteren. Corino haalt uit met een fantastische trap. Ertemgöz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mao International - 1.FC Skorpios 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 47%, 1.FC Skorpios 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mao International - 1.FC Skorpios 1:1

50e minuut.
Pirk rent richting de bal. Pirk probeert naar een medespeler te passen. Bachelet probeert naar een medespeler te passen. Pirk geeft een hoge lob. Ylitalo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Blanuša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco onderschept slim de pass. Bachelet rent richting de bal. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco schiet op doel. Kyuong-Yong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Daar is Cutie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cutie geeft een lange en hoge pass. Ylitalo kopt de bal weg. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pohl passt de bal in één keer door. Pirk rent richting de bal. Pirk speelt de bal door. Pacheco rent richting de bal. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Blanuša rent richting de bal. Ylitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanuša tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blanuša krijgt een gele kaart. Ylitalo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klama met een snel genomen vrije trap. Ylitalo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pohl onderschept slim de pass. Pohl geeft de bal voor. Ylitalo kopt de bal weg. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel. Kyuong-Yong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Halmai rent richting de bal. Cutie rent richting de bal. Halmai maakt een afschuwelijke overtreding. Halmai krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 44%, 1.FC Skorpios 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mao International - 1.FC Skorpios 1:1