Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Felix Team 1.FC Skorpios
5-3-2 Tactiek ControFeet
33% Balbezit 67%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 56.4
matig Schieten uitmuntend
goed Passen formidabel
slecht Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Halmai rent richting de bal. Halmai geeft de bal voor. Leumann kopt de bal weg. Rakovec rent richting de bal. Rakovec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Tüzünkan onderschept slim de pass. Tüzünkan met een sublieme pass. Blanuša probeert naar een medespeler te passen. Corino is nu in balbezit. Corino haalt uit met een fantastische trap. Marletta bokst de bal weg.

13e minuut.
Areni is nu in balbezit. Halmai onderschept slim de pass. Halmai probeert naar een medespeler te passen. Corino heeft problemen om de bal te vangen. Corino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru probeert naar een medespeler te passen. Halmai is nu in balbezit. Halmai geeft een hoge lob. Corino maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Alexandru passt de bal met de wreef. Rakovec speelt de bal door. Leumann is nu in balbezit. Rakovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakovec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Leumann onderschept slim de pass. Leumann geeft een hoge lob. Guttmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Corino verovert de bal door een tackle van achteren. Corino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Alexandru passt de bal met de wreef. Rakovec speelt de bal door. Corino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - 1.FC Skorpios 0:1

43e minuut.
Klungelig pakt Morchia de bal. Morchia probeert naar een medespeler te passen. Leumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Leumann geeft de bal voor. Corino springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Team 78%, 1.FC Skorpios 22%.
Felix Team - 1.FC Skorpios 0:1

48e minuut.
Rakovec speelt de bal door. Alexandru rent richting de bal. Alexandru geeft een hoge lob. Corino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corino schiet op doel. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Alexandru rent richting de bal. Alexandru geeft een hoge lob. Hanušovský heeft problemen om de bal te vangen. Corino rent richting de bal. Corino schiet op doel. Marletta bokst de bal weg.

52e minuut.
Alexandru rent richting de bal. Alexandru geeft de bal voor. Corino rent richting de bal. Corino draait met de bal, schiet en ... Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - 1.FC Skorpios 0:2

58e minuut.
Halmai rent richting de bal. Pessato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Halmai raakt geblesseerd tijdens het duel. Blanuša zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Corino springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Leumann geeft een hoge lob. Alexandru kopt de bal weg. Corino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corino draait met de bal, schiet en ... Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - 1.FC Skorpios 0:3

61e minuut.
Halmai probeert naar een medespeler te passen. Alexandru is nu in balbezit. Alexandru geeft een hoge lob. Corino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corino schiet op doel. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pessato de bal. Alexandru geeft een hoge lob. Corino maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - 1.FC Skorpios 0:4

65e minuut.
Halmai met een sublieme pass. Alexandru rent richting de bal. Alexandru geeft de bal voor. Corino rent richting de bal. Corino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Inworp. Leumann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rakovec rent richting de bal. Rakovec haalt uit met een fantastische trap. Polechoński probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Daar is Rakovec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rakovec passt de bal in één keer door. Corino rent richting de bal. Corino draait met de bal, schiet en ... Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - 1.FC Skorpios 0:5

72e minuut.
Rakovec rent richting de bal. Rakovec passt de bal in één keer door. Corino is nu in balbezit. Corino draait met de bal, schiet en ... Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leumann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rakovec is nu in balbezit. Rakovec geeft de bal voor. Corino krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Leumann passt de bal in één keer door. Rakovec probeert de bal met de borst te controleren. Hanušovský rent richting de bal. Rakovec onderschept slim de pass. Rakovec schiet op doel. Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Team 72%, 1.FC Skorpios 28%.
Felix Team - 1.FC Skorpios 0:5