Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Skorpios Felix Team
ControFeet Tactiek 5-3-2
65% Balbezit 35%
17% Spel op eigen helft 83%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58 gemiddelde waardering 35.7
uitmuntend Schieten matig
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen zwak


2e minuut.
Rakovec speelt de bal door. Daar is Halmai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halmai geeft de bal voor. Corino rent richting de bal. Corino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Corino controleert de bal met de borst. Leumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Leumann passt de bal zonder na te denken. Alexandru rent richting de bal. Alexandru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rakovec onderschept slim de pass. Rakovec probeert naar een medespeler te passen. Alexandru met een sublieme pass. Corino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corino haalt uit met een fantastische trap. Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bachelet probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hanušovský de bal. Polechoński geeft de bal voor. Corino rent richting de bal. Corino draait met de bal, schiet en ... Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Tüzünkan speelt de bal door. Rakovec probeert naar een medespeler te passen. Corino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Skorpios - Felix Team 1:0

30e minuut.
Corino onderschept slim de pass. Beck begaat een overtreding. Corino raakt geblesseerd tijdens het duel. Blanuša wilt de vrije trap nemen. Marletta speelt de bal door. Blanuša kopt de bal weg. Corino rent richting de bal. Corino schiet op doel. De bal raakt de paal. Marletta bokst de bal weg.

34e minuut.
Rakovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakovec passt de bal met de wreef. Corino rent richting de bal. Corino heeft problemen om de bal te vangen. Corino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Rakovec passt de bal zonder na te denken. Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru passt de bal zonder na te denken. Corino is nu in balbezit. Corino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Alexandru verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandru met een sublieme pass. Halmai is nu in balbezit. Halmai geeft een hoge lob. Corino springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Skorpios 17%, Felix Team 83%.
1.FC Skorpios - Felix Team 1:0

48e minuut.
Alexandru probeert naar een medespeler te passen. Halmai rent richting de bal. Halmai met een sublieme pass. Corino rent richting de bal. Corino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Alexandru speelt de bal door. Beck rent richting de bal. Corino verovert de bal door een tackle van achteren. Corino haalt uit met een fantastische trap. Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Skorpios - Felix Team 2:0

52e minuut.
Blanuša probeert naar een medespeler te passen. Alexandru met een sublieme pass. Corino is nu in balbezit. Klungelig pakt Corino de bal. Corino haalt uit met een fantastische trap. Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Tüzünkan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Margheritti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leumann. Leumann krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Beck geeft een lange en hoge pass. Bachelet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sambi Lokonga. Bachelet wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
Leumann heeft problemen om de bal te vangen. Margheritti begaat een overtreding. Leumann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blanuša zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Corino rent richting de bal. Corino draait met de bal, schiet en ... Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Rakovec is nu in balbezit. Corino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakovec is nu in balbezit. Rakovec haalt uit met een fantastische trap. Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rakovec passt de bal in één keer door. Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru geeft de bal voor. Corino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corino draait met de bal, schiet en ... Marletta bokst de bal weg.

78e minuut.
Hanušovský met een snelle inworp. Rakovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakovec passt de bal zonder na te denken. Corino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corino haalt uit met een fantastische trap. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Corino rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leumann zal de hoekschop nemen. Pessato kan de bal niet met de borst controleren. Corino is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Halmai zal de hoekschop nemen. Corino rent richting de bal. Corino haalt uit met een fantastische trap. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Skorpios 17%, Felix Team 83%.
1.FC Skorpios - Felix Team 2:0