Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Realcampo PANDURI TG-JIU
SARRI Tactiek ULTIMA
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 1
66.5 gemiddelde waardering 63.6
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


2e minuut.
Vergaro met een snelle inworp. Grajdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajdoł probeert naar een medespeler te passen. Tudorov rent richting de bal. Tudorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Grajdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajdoł geeft een lange en hoge pass. Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpacıoğlu draait met de bal, schiet en ... Carvalhas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

4e minuut.
Sosna kopt de bal weg. Wendling heeft problemen om de bal te vangen. Bora is nu in balbezit. Bora draait met de bal, schiet en ... Hermann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - PANDURI TG-JIU 1:0

8e minuut.
Bilozor speelt de bal door. Šuranský rent richting de bal. Šuranský passt de bal zonder na te denken. Sosna geeft de bal voor. Bora springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Grajdoł probeert naar een medespeler te passen. Csepregi rent richting de bal. Arpacıoğlu rent richting de bal. Arpacıoğlu schiet op doel. Carvalhas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Realcampo - PANDURI TG-JIU 1:1

18e minuut.
Lorenzi is nu in balbezit. Lorenzi passt de bal met de wreef. Bora is nu in balbezit. Bora draait met de bal, schiet en ... Hermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Sosna de bal. Sosna passt de bal met de wreef. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Hermann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - PANDURI TG-JIU 2:1

26e minuut.
Tudorov met een sublieme pass. Vergaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergaro geeft een lange en hoge pass. Arpacıoğlu rent richting de bal. Arpacıoğlu schiet op doel. Carvalhas bokst de bal weg.

31e minuut.
Sarnowski met een snelle inworp. Bălăcescu is nu in balbezit. Bălăcescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Comaniciu de bal. Comaniciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 54%, PANDURI TG-JIU 46%.
Realcampo - PANDURI TG-JIU 2:1

46e minuut.
Małysa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Platini komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Boyacı met een sublieme pass. Bora rent richting de bal. Wendling maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Wendling moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wendling schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boyacı met een snel genomen vrije trap. Bora rent richting de bal. Bora schiet op doel. Hermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Sosna met een sublieme pass. Lorenzi heeft problemen om de bal te vangen. Bilozor maakt een afschuwelijke overtreding. Lorenzi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lorenzi kan niet meer verder spelen. Siverio komt het veld opgelopen. Sosna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bora springt en kopt de bal. Hermann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - PANDURI TG-JIU 3:1

53e minuut.
Tudorov rent richting de bal. Tudorov met een sublieme pass. Csepregi rent richting de bal. Csepregi haalt uit met een fantastische trap. Carvalhas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - PANDURI TG-JIU 3:2

56e minuut.
Vergaro passt de bal zonder na te denken. Šuranský is nu in balbezit. Šuranský passt de bal zonder na te denken. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Hermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Buitenspel voor Bora. Goede buitenspelval van de verdediging. Gordon maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Arpacıoğlu rent richting de bal. Arpacıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Realcampo - PANDURI TG-JIU 3:3

61e minuut.
Sosna verovert de bal door een tackle van achteren. Sosna geeft een hoge lob. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio draait met de bal, schiet en ... Hermann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - PANDURI TG-JIU 4:3

79e minuut.
Sosna speelt de bal door. Šuranský speelt de bal door. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio haalt uit met een fantastische trap. Hermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Bora kopt de bal weg. Comaniciu is nu in balbezit. González legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Comaniciu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bora kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Comaniciu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gordon. Comaniciu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Comaniciu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Siverio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - PANDURI TG-JIU 5:3

90e minuut.
Comaniciu met een sublieme pass. Grajdoł is nu in balbezit. Bora onderschept slim de pass. Bora draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 38%, PANDURI TG-JIU 62%.
Realcampo - PANDURI TG-JIU 5:3