Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PANDURI TG-JIU Realcampo
Ops .Gol Tactiek TIGRE I
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
62.4 gemiddelde waardering 67.6
very good Schieten formidable
solid Passen formidable
very good Verdedigen excellent


26e minuut.
Arpacıoğlu passt de bal zonder na te denken. Sarnowski heeft problemen om de bal te vangen. Sarnowski probeert naar een medespeler te passen. Tudorov geeft een lange en hoge pass. Klarin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sallói rent richting de bal. Piechna begaat een overtreding. Sallói is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sallói met een snel genomen vrije trap. Daar is Bora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bora schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Peskinas heeft problemen om de bal te vangen. Sallói onderschept slim de pass. Sallói passt de bal met de wreef. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Jackson heeft problemen om de bal te vangen. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Bora rent richting de bal. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANDURI TG-JIU 67%, Realcampo 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PANDURI TG-JIU - Realcampo 0:0

46e minuut.
Bora passt de bal zonder na te denken. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson met een sublieme pass. Bora rent richting de bal. Bora haalt uit met een fantastische trap. Galambos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Sallói probeert naar een medespeler te passen. Jackson is nu in balbezit. Jackson speelt de bal door. Bora rent richting de bal. Bora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - Realcampo 0:1

73e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson passt de bal zonder na te denken. Giovacchini probeert naar een medespeler te passen. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Boyacı probeert naar een medespeler te passen. Jackson rent richting de bal. Jackson met een sublieme pass. Bora is nu in balbezit. Bora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Farris onderschept slim de pass. Farris geeft een hoge lob. Platini kopt de bal weg. Klungelig pakt Arpacıoğlu de bal. Arpacıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Carvalhas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Jackson rent richting de bal. Jackson passt de bal zonder na te denken. Bora is nu in balbezit. Bora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - Realcampo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANDURI TG-JIU 71%, Realcampo 29%.
PANDURI TG-JIU - Realcampo 0:2