Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CatonaBeach atletico plutone
442 bis I Tactiek zzextra
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 59.7
good Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Strîmbu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Napoleoni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Strîmbu is nu in balbezit. Strîmbu schiet op doel. Dziambel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Kadrioğlu kopt de bal weg. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea geeft de bal voor. da Percussão bereikt de bal nog maar net als eerste. da Percussão draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Deacon de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Fordiani passt de bal met de wreef. Ferreira is nu in balbezit. Lázaro geeft een lange en hoge pass. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea schiet op doel. Gaduła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Czoska is nu in balbezit. Czoska geeft de bal voor. Deacon is nu in balbezit. Grumezea verovert de bal door een tackle van achteren. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Gaduła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Bizcardi kopt de bal weg. Borenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Borenstein passt de bal zonder na te denken. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Borenstein geeft een hoge lob. Røyset heeft problemen om de bal te vangen. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea heeft problemen om de bal te vangen. Grumezea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kadrioğlu geeft een hoge lob. Quesada kopt de bal weg. Daar is Azzalin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
da Percussão bereikt de bal nog maar net als eerste. da Percussão passt de bal in één keer door. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CatonaBeach 54%, atletico plutone 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CatonaBeach - atletico plutone 0:0

64e minuut.
Bizcardi probeert naar een medespeler te passen. Borenstein rent richting de bal. Borenstein passt de bal zonder na te denken. da Percussão bereikt de bal nog maar net als eerste. da Percussão haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Guitarrista probeert naar een medespeler te passen. Borenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Borenstein geeft de bal voor. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada haalt uit met een fantastische trap. Gaduła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Di Benedetto geeft een hoge lob. Inworp. da Percussão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borenstein is nu in balbezit. Borenstein geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Di Benedetto de bal onder controle te krijgen. Nebegleras is nu in balbezit. Nebegleras geeft de bal voor. Klungelig pakt Grumezea de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CatonaBeach 64%, atletico plutone 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CatonaBeach - atletico plutone 0:0