Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.s.c. D10S Taurus F.C
Desaparecido Tactiek 2021 BIS
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 17
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
56.9 gemiddelde waardering 60.1
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Recamán rent richting de bal. Cruz onderschept slim de pass. Cruz met een sublieme pass. Pacholski rent richting de bal. Pacholski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Przepiera passt de bal met de wreef. Patenkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel rent richting de bal. Rassel haalt uit met een fantastische trap. Paal! Simonin bokst de bal weg. Rassel rent richting de bal. Rassel schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - Taurus F.C 1:0

7e minuut.
Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi geeft een lange en hoge pass. Tegtmeier rent richting de bal. Tegtmeier haalt uit met een fantastische trap. Redlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.s.c. D10S - Taurus F.C 1:1

41e minuut.
Băluş met een sublieme pass. Pycia bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz begaat een overtreding. Patenkiewicz krijgt een gele kaart.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rassel met de inworp. Bălţatu is nu in balbezit. Pacholski onderschept slim de pass. Pacholski draait met de bal, schiet en ... Simonin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c. D10S 57%, Taurus F.C 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.s.c. D10S - Taurus F.C 1:1

48e minuut.
Patenkiewicz met een sublieme pass. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pycia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pycia moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pycia schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Rassel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rassel kan niet meer verder spelen. Marsilio komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bălţatu probeert naar een medespeler te passen. Băluş is nu in balbezit. Szilágyi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Băluş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tegtmeier neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - Taurus F.C 1:2

52e minuut.
Băluş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minh Tú. Băluş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minh Tú met een sublieme pass. Recamán wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu passt de bal in één keer door. Rosas heeft problemen om de bal te vangen. Tegtmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tegtmeier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Szilágyi is nu in balbezit. Băluş verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minh Tú. Băluş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Recamán komt bij de bal en schiet. Paal!

76e minuut.
Doeltrap. Redlewski trapt de bal weg van het doel. Przepiera kopt de bal weg. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bălţatu onderschept slim de pass. Bălţatu probeert naar een medespeler te passen. Tegtmeier rent richting de bal. Tegtmeier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Skowroński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tegtmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tegtmeier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Recamán passt de bal in één keer door. Rygiel is nu in balbezit. Przepiera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Przepiera krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Minh Tú speelt de bal door. Przepiera rent richting de bal. Przepiera passt de bal zonder na te denken. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c. D10S 54%, Taurus F.C 46%.
S.s.c. D10S - Taurus F.C 1:2