Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico plutone Realcampo
zzextra Tactiek SARRI
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
63 gemiddelde waardering 68.2
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
excellent Verdedigen incredible


1e minuut.
Daar is Platini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Platini geeft een lange en hoge pass. Šuranský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuranský geeft de bal voor. Bora springt en kopt de bal. Dziambel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... Dziambel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - Realcampo 0:1

18e minuut.
Czoska geeft een lange en hoge pass. Grumezea kopt de bal weg. Quesada is nu in balbezit. Quesada draait met de bal, schiet en ... Carvalhas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
atletico plutone - Realcampo 1:1

20e minuut.
Adrian verovert de bal door een tackle van achteren. Adrian geeft de bal voor. Šuranský speelt de bal door. Siverio rent richting de bal. Siverio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Sosna speelt de bal door. Boyacı speelt de bal door. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora schiet op doel. Dziambel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - Realcampo 1:2

42e minuut.
Tsirigotakis is nu in balbezit. Tsirigotakis probeert naar een medespeler te passen. Herczegfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczegfalvi haalt uit met een fantastische trap. Carvalhas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
atletico plutone - Realcampo 2:2

44e minuut.
Comaniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Comaniciu met een sublieme pass. Sosna is nu in balbezit. Sosna geeft een lange en hoge pass. Bora springt en kopt de bal. Dziambel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico plutone 58%, Realcampo 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atletico plutone - Realcampo 2:2

51e minuut.
Şahinbay met een sublieme pass. Sosna met een sublieme pass. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - Realcampo 2:3

57e minuut.
Tsirigotakis rent richting de bal. Tsirigotakis geeft een hoge lob. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Paal! Adrian rent richting de bal. Quesada onderschept slim de pass. Quesada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
atletico plutone - Realcampo 3:3

58e minuut.
Bora speelt de bal door. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu geeft een lange en hoge pass. Bora rent richting de bal. Bora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Adrian probeert de bal met de borst te controleren. Grumezea rent richting de bal. Herczegfalvi rent richting de bal. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Carvalhas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Grumezea kopt de bal weg. Grumezea rent richting de bal. Adrian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grumezea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bizcardi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Quesada rent richting de bal. Šuranský onderschept slim de pass. Šuranský heeft problemen om de bal te vangen. Šuranský geeft de bal voor. Bora krijgt zijn hoofd ertegen. Dziambel bokst de bal weg.

84e minuut.
Herczegfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczegfalvi passt de bal zonder na te denken. Grumezea rent richting de bal. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea is nu in balbezit. Carvalhas bokst de bal weg. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - Realcampo 4:3

90e minuut.
da Percussão bereikt de bal nog maar net als eerste. da Percussão speelt de bal door. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Carvalhas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - Realcampo 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico plutone 44%, Realcampo 56%.
atletico plutone - Realcampo 5:3