Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Realcampo atletico plutone
SARRI Tactiek zzextra
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
65 gemiddelde waardering 61.7
excellent Schieten very good
formidable Passen good
incredible Verdedigen outstanding


6e minuut.
Sallói kopt de bal weg. Daar is Jackson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jackson speelt de bal door. Bora is nu in balbezit. Bora draait met de bal, schiet en ... Dziambel bokst de bal weg. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... Dziambel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - atletico plutone 1:0

7e minuut.
Czoska met een sublieme pass. Daar is Bora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsirigotakis. Tsirigotakis krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Dziambel met een sublieme pass. Šuranský kopt de bal weg. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sallói met een sublieme pass. Jackson rent richting de bal. Jackson passt de bal in één keer door. Bora rent richting de bal. Bora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sallói passt de bal met de wreef. Kadrioğlu rent richting de bal. Bora onderschept slim de pass. Bora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - atletico plutone 2:0

45e minuut.
Bora rent richting de bal. Bizcardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bora raakt geblesseerd tijdens het duel. Sallói zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bora springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 35%, atletico plutone 65%.
Realcampo - atletico plutone 2:0

58e minuut.
Jackson passt de bal in één keer door. Bora is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lázaro. Bora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sallói komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bizcardi probeert naar een medespeler te passen. da Percussão is nu in balbezit. da Percussão passt de bal zonder na te denken. Grumezea rent richting de bal. Grumezea schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Platini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abraham is nu in balbezit. Carniceiro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carniceiro krijgt een gele kaart. Abraham moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Abraham kan niet meer verder spelen. Giovacchini komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Šuranský verovert de bal door een tackle van achteren. Šuranský probeert naar een medespeler te passen. Bora rent richting de bal. Bora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - atletico plutone 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 43%, atletico plutone 57%.
Realcampo - atletico plutone 3:0