Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie C.14 [del]
  • Stadion: qdr Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 24032
Fc Generation x Taurus F.C
generarion 4 Tactiek 2021 BIS
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 59.2
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Háma verovert de bal door een tackle van achteren. Háma met een sublieme pass. Klungelig pakt Caragiale de bal. Recamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Recamán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Drăgoi probeert naar een medespeler te passen. Recamán rent richting de bal. Recamán probeert naar een medespeler te passen. Cacciatore rent richting de bal. Cacciatore schiet op doel. Decebal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Caragiale geeft de bal voor. Bojadžić rent richting de bal. Lato onderschept slim de pass. Lato geeft een hoge lob. Cacciatore krijgt zijn hoofd ertegen. Decebal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Drăgoi onderschept slim de pass. Drăgoi geeft een lange en hoge pass. Recamán speelt de bal door. Pycia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pycia geeft een lange en hoge pass. Decebal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tegtmeier rent richting de bal. Tegtmeier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Generation x - Taurus F.C 0:1

15e minuut.
Pycia geeft een hoge lob. Faviero is nu in balbezit. Háma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Faviero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tegtmeier zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Decebal bokst de bal weg.

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Decebal niet meer kan verder spelen. Espinola komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Alberti kopt de bal weg. Recamán heeft problemen om de bal te vangen. Recamán passt de bal zonder na te denken. Tegtmeier heeft problemen om de bal te vangen. Tegtmeier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Espinola bokst de bal weg.

25e minuut.
Lato passt de bal in één keer door. Tegtmeier speelt de bal door. Pycia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pycia geeft de bal voor. Cacciatore krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Løvås met een snelle inworp. Caragiale geeft een hoge lob. Gökoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Simonin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Tegtmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fojcik rent richting de bal. Tegtmeier onderschept slim de pass. Tegtmeier draait met de bal, schiet en ... Espinola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Generation x - Taurus F.C 0:2

36e minuut.
Fojcik rent richting de bal. Cacciatore onderschept slim de pass. Háma rent richting de bal. Tegtmeier onderschept slim de pass. Tegtmeier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Generation x 62%, Taurus F.C 38%.
Fc Generation x - Taurus F.C 0:2

49e minuut.
Caragiale speelt de bal door. Łaba rent richting de bal. Łaba probeert naar een medespeler te passen. Gökoğlu rent richting de bal. Gökoğlu schiet op doel. Simonin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pycia rent richting de bal. Faviero rent richting de bal. Faviero passt de bal in één keer door. Recamán rent richting de bal. Recamán haalt uit met een fantastische trap. Espinola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Generation x - Taurus F.C 0:3

63e minuut.
Recamán geeft de bal voor. Tegtmeier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faviero speelt de bal door. Pycia rent richting de bal. Pycia draait met de bal, schiet en ... Espinola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Pycia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fojcik heeft problemen om de bal te vangen. Tegtmeier is nu in balbezit. Tegtmeier schiet op doel. Espinola probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Drăgoi probeert naar een medespeler te passen. Pycia rent richting de bal. Fojcik begaat een overtreding. Fojcik krijgt een gele kaart. Pycia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Faviero wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Murillo García geeft de bal voor. Inworp. Faviero met een snelle inworp. Pycia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pycia geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Espinola speelt de bal door. Pycia kopt de bal weg. Faviero geeft een lange en hoge pass. Tegtmeier springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Faviero met een snelle inworp. Kvistad probeert naar een medespeler te passen. Háma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tegtmeier onderschept slim de pass. Tegtmeier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Drăgoi kopt de bal weg. Kvistad met een sublieme pass. Recamán rent richting de bal. Cacciatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciatore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pycia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pycia geeft de bal voor. Tegtmeier rent richting de bal. Tegtmeier haalt uit met een fantastische trap. Espinola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Generation x - Taurus F.C 0:4

84e minuut.
Christophersen rent richting de bal. Cacciatore onderschept slim de pass. Cacciatore passt de bal zonder na te denken. Tegtmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tegtmeier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Generation x - Taurus F.C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Generation x 70%, Taurus F.C 30%.
Fc Generation x - Taurus F.C 0:5