Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Realcampo CatonaBeach
SARRI Tactiek 442 bis
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
67.7 gemiddelde waardering 64.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
incredible Verdedigen outstanding


1e minuut.
Lorenzi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kruczkowski. Lorenzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sosna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bora kopt de bal weg. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Adrian geeft een lange en hoge pass. Šuranský rent richting de bal. Panichelli begaat een overtreding. Panichelli krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Platini heeft problemen om de bal te vangen. Kruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kruczkowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Šuranský met een sublieme pass. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu speelt de bal door. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora haalt uit met een fantastische trap. Skok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Deacon geeft een hoge lob. Šuranský speelt de bal door. Daar is Røyset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... Skok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 45%, CatonaBeach 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Realcampo - CatonaBeach 0:0

55e minuut.
Šuranský passt de bal met de wreef. Bora is nu in balbezit. Fordiani speelt de bal door. Kruczkowski is nu in balbezit. Kruczkowski schiet op doel. Carvalhas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bora stond buitenspel. Šarnelis neemt vlug de vrije trap. Caimapo kopt de bal weg. Kruczkowski is nu in balbezit. Kruczkowski draait met de bal, schiet en ... Carvalhas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Šuranský met de inworp. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu passt de bal met de wreef. Bora rent richting de bal. Bora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - CatonaBeach 1:0

88e minuut.
Platini rent richting de bal. Platini geeft een lange en hoge pass. Lorenzi is nu in balbezit. Bora is nu in balbezit. Bora haalt uit met een fantastische trap. Skok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 49%, CatonaBeach 51%.
Realcampo - CatonaBeach 1:0