Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PANDURI TG-JIU atletico plutone
New 3 Tactiek zzsper
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
21 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 62.1
formidable Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Piechna rent richting de bal. Tudorov rent richting de bal. Nebegleras maakt een afschuwelijke overtreding. Nebegleras is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

1e minuut.
Tudorov raakt geblesseerd tijdens het duel. Grajdoł zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piechna maakt een snoekduik en kopt de bal. Arpacıoğlu rent richting de bal. Arpacıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Dziambel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - atletico plutone 1:0

5e minuut.
Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Czoska verovert de bal door een tackle van achteren. Czoska speelt de bal door. Purăveţ rent richting de bal. Purăveţ draait met de bal, schiet en ... Dziambel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Tudorov verovert de bal door een tackle van achteren. Tudorov geeft de bal voor. Arpacıoğlu rent richting de bal. Arpacıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Dziambel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tudorov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grajdoł geeft de bal voor. Arpacıoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Dziambel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - atletico plutone 2:0

22e minuut.
Tudorov rent richting de bal. Kadrioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kadrioğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Grumezea de bal. Grumezea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Arpacıoğlu is nu in balbezit. Czoska verovert de bal door een tackle van achteren. Grajdoł onderschept slim de pass. Grajdoł geeft de bal voor. Purăveţ krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piechna rent richting de bal. Piechna haalt uit met een fantastische trap. Dziambel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - atletico plutone 3:0

25e minuut.
Tudorov geeft een hoge lob. Kadrioğlu rent richting de bal. Piechna onderschept slim de pass. Piechna haalt uit met een fantastische trap. Dziambel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - atletico plutone 4:0

27e minuut.
Klungelig pakt Piechna de bal. Piechna passt de bal in één keer door. Arpacıoğlu rent richting de bal. Arpacıoğlu draait met de bal, schiet en ... Dziambel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - atletico plutone 5:0

30e minuut.
Purăveţ schiet op doel. Lázaro speelt de bal door. Klungelig pakt Kadrioğlu de bal. Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechna schiet op doel. Dziambel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Purăveţ rent richting de bal. Purăveţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - atletico plutone 6:0

32e minuut.
Grajdoł geeft de bal voor. Buitenspel voor Piechna. Goede buitenspelval van de verdediging. Kadrioğlu neemt vlug de vrije trap. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap. Ceauşescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Kadrioğlu is nu in balbezit. Czoska rent richting de bal. Czoska probeert naar een medespeler te passen. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANDURI TG-JIU 45%, atletico plutone 55%.
PANDURI TG-JIU - atletico plutone 6:0

48e minuut.
Kadrioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Piechna is nu in balbezit. Kadrioğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piechna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arpacıoğlu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal. Dziambel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - atletico plutone 7:0

54e minuut.
Kadrioğlu kopt de bal weg. Grumezea rent richting de bal. Grumezea passt de bal in één keer door. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Grajdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajdoł geeft de bal voor. Purăveţ rent richting de bal. Purăveţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - atletico plutone 8:0

62e minuut.
Kadrioğlu geeft een lange en hoge pass. Sarnowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Czoska de bal. Arpacıoğlu is nu in balbezit. Arpacıoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tudorov speelt de bal door. Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpacıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - atletico plutone 9:0

68e minuut.
Sarnowski rent richting de bal. Sarnowski geeft de bal voor. Piechna kopt de bal weg. Arpacıoğlu is nu in balbezit. Arpacıoğlu schiet op doel. Dziambel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Tudorov probeert naar een medespeler te passen. Grajdoł is nu in balbezit. Grajdoł geeft een hoge lob. Piechna geeft een lange en hoge pass. Arpacıoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Tudorov kan de bal niet met de borst controleren. Tudorov geeft de bal voor. Daar is Czoska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purăveţ rent richting de bal. Purăveţ draait met de bal, schiet en ... Dziambel bokst de bal weg.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tudorov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grajdoł geeft een lange en hoge pass. Arpacıoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Dziambel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - atletico plutone 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANDURI TG-JIU 51%, atletico plutone 49%.
PANDURI TG-JIU - atletico plutone 10:0