Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie C.14 [del]
  • Stadion: qdr Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 21158
Fc Generation x S.s.c. D10S
generation2 Tactiek Desaparecido
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 59.4
very good Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Przepiera rent richting de bal. Przepiera probeert naar een medespeler te passen. Minh Tú probeert naar een medespeler te passen. Rassel rent richting de bal. Rassel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pacholski rent richting de bal. Pacholski passt de bal zonder na te denken. Przepiera probeert naar een medespeler te passen. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Generation x - S.s.c. D10S 0:1

32e minuut.
Cruz rent richting de bal. Cruz passt de bal zonder na te denken. Patenkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pacholski is nu in balbezit. Pacholski draait met de bal, schiet en ... Milanko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Daar is Minh Tú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gökoğlu is nu in balbezit. Skowroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökoğlu rent richting de bal. Gökoğlu haalt uit met een fantastische trap. Redlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Fontana rent richting de bal. Gökoğlu onderschept slim de pass. Skowroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Gökoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Klungelig pakt Pacholski de bal. Pacholski geeft een lange en hoge pass. Świętek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel. Milanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Klungelig pakt Murillo García de bal. Murillo García passt de bal met de wreef. Łaba probeert de bal aan de voet te houden. Gökoğlu rent richting de bal. Gökoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Generation x 56%, S.s.c. D10S 44%.
Fc Generation x - S.s.c. D10S 0:1

46e minuut.
Rassel met een sublieme pass. Klungelig pakt Przepiera de bal. Przepiera passt de bal in één keer door. Cruz is nu in balbezit. Cruz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Cruz met een snelle inworp. Przepiera rent richting de bal. Przepiera geeft een hoge lob. Pacholski krijgt zijn hoofd ertegen. Milanko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Løvås is nu in balbezit. Rassel onderschept slim de pass. Rassel passt de bal met de wreef. Pacholski is nu in balbezit. Pacholski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Milanko met een sublieme pass. Gökoğlu rent richting de bal. Sabtu is nu in balbezit. Gökoğlu onderschept slim de pass. Gökoğlu haalt uit met een fantastische trap. Redlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Świętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świętek met een sublieme pass. Klungelig pakt Sabtu de bal. Gökoğlu onderschept slim de pass. Gökoğlu haalt uit met een fantastische trap. Redlewski bokst de bal weg.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szilágyi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Generation x 56%, S.s.c. D10S 44%.
Fc Generation x - S.s.c. D10S 0:1