Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.s.c. D10S PANDURI TG-JIU
Proibito Tactiek New 3
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 61.9
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Rassel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Przepiera de bal. Przepiera speelt de bal door. Cruz rent richting de bal. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Ceauşescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Sarnowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grajdoł geeft een hoge lob. Arpacıoğlu kopt de bal weg. Piechna rent richting de bal. Piechna schiet op doel. Redlewski bokst de bal weg.

27e minuut.
Cruz passt de bal zonder na te denken. Przepiera is nu in balbezit. Przepiera met een sublieme pass. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Daar is Rosas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechna is nu in balbezit. Piechna passt de bal in één keer door. Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpacıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Grajdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajdoł geeft een hoge lob. Rosas rent richting de bal. Piechna verovert de bal door een tackle van achteren. Piechna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarnowski met een snelle inworp. Minh Tú is nu in balbezit. Grajdoł onderschept slim de pass. Grajdoł geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bilozor rent richting de bal. Bilozor geeft een lange en hoge pass. Arpacıoğlu kopt de bal weg. Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechna draait met de bal, schiet en ... Redlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Minh Tú geeft een lange en hoge pass. Fonte kopt de bal weg. Pacholski is nu in balbezit. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel. Ceauşescu bokst de bal weg.

44e minuut.
Bilozor geeft een hoge lob. Piechna rent richting de bal. Rosas onderschept slim de pass. Przepiera is nu in balbezit. Przepiera geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c. D10S 45%, PANDURI TG-JIU 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.s.c. D10S - PANDURI TG-JIU 0:0

49e minuut.
Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorov probeert naar een medespeler te passen. Arpacıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Arpacıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Redlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - PANDURI TG-JIU 0:1

60e minuut.
Rassel rent richting de bal. Rassel geeft de bal voor. Inworp. Sarnowski met een snelle inworp. Grajdoł geeft de bal voor. Redlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arpacıoğlu rent richting de bal. Arpacıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - PANDURI TG-JIU 0:2

71e minuut.
Skowroński rent richting de bal. Grajdoł onderschept slim de pass. Grajdoł passt de bal met de wreef. Piechna rent richting de bal. Piechna haalt uit met een fantastische trap. Redlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Minh Tú geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pacholski krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Wendling de bal. Pacholski verovert de bal door een tackle van achteren. Pacholski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Arpacıoğlu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Purăveţ de bal. Fontana rent richting de bal. Grajdoł verovert de bal door een tackle van achteren. Grajdoł schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Grajdoł is nu in balbezit. Grajdoł passt de bal met de wreef. Sarnowski met een sublieme pass. Arpacıoğlu rent richting de bal. Arpacıoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Tudorov passt de bal met de wreef. Rosas is nu in balbezit. Przepiera is nu in balbezit. Przepiera geeft een hoge lob. Pacholski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Purăveţ verovert de bal door een tackle van achteren. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Purăveţ onderschept slim de pass. Purăveţ haalt uit met een fantastische trap. Redlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Fontana rent richting de bal. Purăveţ onderschept slim de pass. Purăveţ met een sublieme pass. Arpacıoğlu is nu in balbezit. Arpacıoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c. D10S 55%, PANDURI TG-JIU 45%.
S.s.c. D10S - PANDURI TG-JIU 0:2