Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie C.14 [del]
  • Stadion: qdr Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 24376
Fc Generation x atletico plutone
generation2 Tactiek zzsper
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 63.4
solid Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


15e minuut.
Fojcik geeft een hoge lob. Gökoğlu controleert de bal met de borst. Lázaro is nu in balbezit. Gökoğlu onderschept slim de pass. Gökoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
da Percussão probeert naar een medespeler te passen. Herczegfalvi rent richting de bal. Herczegfalvi passt de bal in één keer door. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Quesada geeft een hoge lob. da Percussão bereikt de bal nog maar net als eerste. Świętek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! da Percussão is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grumezea zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Gökoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Łaba de bal. Łaba met een sublieme pass. Gökoğlu rent richting de bal. Gökoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada passt de bal zonder na te denken. Bizcardi probeert naar een medespeler te passen. Grumezea rent richting de bal. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Generation x 66%, atletico plutone 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Generation x - atletico plutone 0:0

52e minuut.
Fojcik geeft een hoge lob. Daar is Løvås, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bizcardi probeert naar een medespeler te passen. Quesada rent richting de bal. Quesada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lázaro met een sublieme pass. Herczegfalvi heeft problemen om de bal te vangen. Bizcardi probeert naar een medespeler te passen. da Percussão is nu in balbezit. da Percussão draait met de bal, schiet en ... Espinola bokst de bal weg.

64e minuut.
Herczegfalvi met een sublieme pass. Quesada rent richting de bal. Bizcardi probeert naar een medespeler te passen. da Percussão rent richting de bal. da Percussão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kadrioğlu rent richting de bal. Gökoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bizcardi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bizcardi krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Rajzer passt de bal in één keer door. Herczegfalvi rent richting de bal. Herczegfalvi geeft een lange en hoge pass. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
da Percussão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łaba probeert naar een medespeler te passen. Herczegfalvi probeert naar een medespeler te passen. Bizcardi geeft een hoge lob. Grumezea springt en kopt de bal. Espinola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Generation x 61%, atletico plutone 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Generation x - atletico plutone 0:0