Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico plutone Fc Generation x
zzextra Tactiek generation2
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
64.6 gemiddelde waardering 54.9
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


2e minuut.
da Percussão geeft een hoge lob. Guitarrista heeft problemen om de bal te vangen. Guitarrista met een sublieme pass. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Łaba is nu in balbezit. Tsirigotakis onderschept slim de pass. Tsirigotakis passt de bal in één keer door. Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista schiet op doel. De bal raakt de paal. Løvås heeft problemen om de bal te vangen. da Percussão bereikt de bal nog maar net als eerste. da Percussão draait met de bal, schiet en ... Milanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Czoska passt de bal met de wreef. Guitarrista is nu in balbezit. Guitarrista passt de bal zonder na te denken. Bizcardi rent richting de bal. Bizcardi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Grumezea is nu in balbezit. da Percussão is nu in balbezit. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bizcardi probeert naar een medespeler te passen. Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista geeft een lange en hoge pass. Daar is Grumezea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grumezea schiet op doel. Milanko bokst de bal weg.

21e minuut.
Milanko met een harde bal richting middenveld. Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista geeft de bal voor. da Percussão maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Skłodowski de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gökoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Czoska onderschept slim de pass. Tsirigotakis is nu in balbezit. Łaba onderschept slim de pass. Łaba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Christophersen geeft een lange en hoge pass. Czoska geeft een lange en hoge pass. Løvås is nu in balbezit. da Percussão onderschept slim de pass. da Percussão geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Łaba passt de bal in één keer door. Gökoğlu is nu in balbezit. Met opzet legt Lázaro zijn tegenspeler op de grond. Lázaro krijgt een gele kaart. Gökoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Murillo García zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gökoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Dziambel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico plutone 31%, Fc Generation x 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atletico plutone - Fc Generation x 0:0

61e minuut.
Daar is Skłodowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fojcik rent richting de bal. Fojcik passt de bal zonder na te denken. da Percussão rent richting de bal. da Percussão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Fojcik geeft een hoge lob. Tsirigotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirigotakis passt de bal met de wreef. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Czoska rent richting de bal. Łaba onderschept slim de pass. Łaba passt de bal in één keer door. Gökoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Quesada passt de bal zonder na te denken. Bizcardi met een sublieme pass. Grumezea rent richting de bal. Grumezea schiet op doel. Løvås probeert de bal aan de voet te houden. Milanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Guitarrista geeft een hoge lob. da Percussão is nu in balbezit. da Percussão passt de bal in één keer door. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Fojcik geeft de bal voor. Tsirigotakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Murillo García de bal. Bizcardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizcardi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Løvås de bal. Grumezea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Løvås. Grumezea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Løvås probeert naar een medespeler te passen. Bizcardi komt bij de bal en schiet. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico plutone 41%, Fc Generation x 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atletico plutone - Fc Generation x 0:0