Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Realcampo S.s.c. D10S
SARRI Tactiek Proibito
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
65.7 gemiddelde waardering 55.9
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
incredible Verdedigen very good


12e minuut.
Bora kopt de bal weg. Lorenzi is nu in balbezit. Bora is nu in balbezit. Bora haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Siverio is nu in balbezit. Siverio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Skowroński de bal onder controle te krijgen. Lorenzi is nu in balbezit. Lorenzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - S.s.c. D10S 1:0

28e minuut.
Boyacı rent richting de bal. Patenkiewicz is nu in balbezit. Patenkiewicz passt de bal zonder na te denken. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Sosna geeft een hoge lob. Bora rent richting de bal. Skowroński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skowroński krijgt een gele kaart. Bora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bora neemt de penalty, wat een uithaal! Redlewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - S.s.c. D10S 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 45%, S.s.c. D10S 55%.
Realcampo - S.s.c. D10S 2:0

46e minuut.
Pinga komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Rosas geeft een lange en hoge pass. Boyacı is nu in balbezit. Boyacı passt de bal met de wreef. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi draait met de bal, schiet en ... Redlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Wymeersch speelt de bal door. Adrian is nu in balbezit. Adrian geeft de bal voor. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora schiet op doel. Redlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 38%, S.s.c. D10S 62%.
Realcampo - S.s.c. D10S 2:0