Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.s.c. D10S Realcampo
Proibito Tactiek SARRI
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
58.3 gemiddelde waardering 66.4
solide Schieten formidabel
solide Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu speelt de bal door. Daar is Bora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bora haalt uit met een fantastische trap. Redlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - Realcampo 0:1

9e minuut.
Sallói is nu in balbezit. Sallói passt de bal met de wreef. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu schiet op doel. Redlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - Realcampo 0:2

12e minuut.
Sallói probeert naar een medespeler te passen. Comaniciu rent richting de bal. Sabtu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sabtu krijgt een gele kaart. Comaniciu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bora neemt zijn aanloop. Redlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu schiet op doel. Redlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - Realcampo 0:3

20e minuut.
Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana geeft de bal voor. Platini rent richting de bal. Pacholski verovert de bal door een tackle van achteren. Pacholski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Bălăcescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wymeersch komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Sallói rent richting de bal. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu passt de bal met de wreef. Bora rent richting de bal. Bora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c. D10S 60%, Realcampo 40%.
S.s.c. D10S - Realcampo 0:3

58e minuut.
Sallói onderschept slim de pass. Sallói speelt de bal door. Daar is Bora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bora schiet op doel. Redlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - Realcampo 0:4

59e minuut.
Sabtu verovert de bal door een tackle van achteren. Rosas is nu in balbezit. Comaniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora draait met de bal, schiet en ... Redlewski bokst de bal weg.

66e minuut.
Rassel is nu in balbezit. Šuranský onderschept slim de pass. Šuranský geeft een lange en hoge pass. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora draait met de bal, schiet en ... Redlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Platini verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Tú onderschept slim de pass. Minh Tú passt de bal zonder na te denken. Pacholski is nu in balbezit. Pacholski haalt uit met een fantastische trap. Carvalhas bokst de bal weg. Boyacı verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Przepiera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Sallói speelt de bal door. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora rent richting de bal. Bora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - Realcampo 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c. D10S 63%, Realcampo 37%.
S.s.c. D10S - Realcampo 0:5